Beschrijving

Vertaald door

Svensk eller nordisk utgåva. Normalt bruksskick på fodral, någon enstaka hairline och smutsfläck kan förekomma på skiva. Testat kanske 10-20min i pc. Se bilder för skick,fråga gärna efter fler bilder.

• Inspelningsår / Utgivningsår - 1967 / 2007
• Genre - Thriller
• Regionskod - Region 2 / PAL Europa
• Åldersgräns - Rek Från 15 År
• Talande Språk - Svenska
• Undertext - Ingen
• Speltid - Ca 1tim 36min

Arne Mattsons gastkramande thriller om ett bestialiskt kvinnomord ombord på ett tåg fyllt av liderliga och supande passagerare. Manus av författarna bakom Martin Beck-deckarna!

Mats är på rymmen från sinnessjukhuset och har förföljt sin ex-flickvän Lena ombord på ett tåg. På tåget finns även en s/m-törstande direktör, en förstaklassvagn full av märkliga figurer som flirtar, krökar och har sex, samt en okänd person i bland, svart rock som kastar en kvinna av tåget. Nu hotas även Lenas liv. Vem är mördaren? Kan han stoppas i tid?
Heinz Hopf spelar den homosexuelle narkomanen och tågpassageraren Gregor, som också är filmens berättare.
Manuset skrevs av Arne Mattsson, tillsammans med författarna till Beck-romanerna, Maj Sjöwall och Per Wahlöö. Filmen bygger på verklighetsunderlag. Det gick rykten om en tågmördare i Sverige under 50- och 60-talen. Många passagerare hade mystiskt trillat ut genom vagnsdörrar. Sannolikt bidrog dörrlåsens dåvarande konstruktion till de flesta av dessa olyckor…

Item nr. 629946511

Aantal keer bekeken 90

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Zo. 12 mei 19:02

Mördaren - En Helt Vanlig Person *Alan Edwall* - DVD

Prijs

SEK 59
De advertentie is beëindigd

SpelochMer

Tyresö, Zweden

5.0

Geverifieerd

Top verkoper

270 beoordelingen

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?