Beskrivning

Thaibasilikan har en spännande smak av anis/lakrits. Den passar i flera olika asiatiska rätter och är också god i sallader samt till kött. Jag dricker gärna ett gott te bryggt på färska eller torkade blad. Plantorna, som blir mycket dekorativa med rödlila blommor, lockar pollinatörer.Krukodla gärna i skyddat och varmt läge utomhus eller på fönsterbrädan inomhus.

Frösorten ingår i Organic Way , en ny serie ekologiska fröer där man satsat på att utveckla särskilt sjukdomsresistenta sorter som också ger hög avkastning. Fröportionerna är väl tilltagna.

Förodls inomhus i såjord. Sådjup: Utplantera, efter avhärdning, när risken för nattfrost är över. Placera de små sticklingarnai i ett varmt och skyddat läge utomhus.Kan även krukodlas inomhus året runt.

Påsen innehåller omkring 400 (0,5g) certifierade och spårbara ekologiska frön och är märkt med EU-märket för certifierade ekologiska produkter, det så kallade EU-lövet.

Detta är fröer jag själv använder och jag provodlar merparten. Samfraktar gärna auktioner och köp som avslutas inom maximalt tre dagar. Ett porto räcker för upp till tio fröpåsar. Påsen med dessa frön väger dock mer än vanligt. Därför kan portot vid samfrakt bli lite högre än normalt.

Objektsnr 575233650

Visningar 417

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Eko basilika ’Thai’ Smakrika blad!

Pris

29 kr

Frejasfröer

Dalum, Sverige

5.0

Frejasfröer

Företag

Toppsäljare

2 624 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?