Beskrivning

Oöppnad / förseglad (New & Sealed)!

Jurassic World Dominion Strike 'n Roar Giganotosaurus - stor interaktiv dinosaurie av samlarkaraktär - 55 cmmed skanningsbar DNA-kod, oöppnad / förseglad! Skickas välemballerat, spårbart och försäkrat. Frakten inkluderar emballage, hantering och porto med transportförsäkring. För snabbast möjlig leverans till dig, ser vi till att ditt köp paketeras omsorgsfullt och skickas i normala fall direkt med första postgången! Se "Notiser" för eventuella avvikelser!

Kompletterande produktbeskrivning - Ta med dig spännande action och äventyr från Jurassic World Dominion hem med den här giganotosaurusen, baserad på skurkdinosaurien från Jurassic World Dominion.
  • Aktivera TUGGANDE och VRÅL med knappen under kroppen. Kolla in käkens stora räckvidd! Använd knappen på ovansidan för att få figuren att skaka sitt byte från sida till sida.
  • Var försiktig med den här 55cm långa figuren som föreställer skurkdinosaurien i Jurassic World Dominion. Dess detaljer är så filmtrogna att det är skrämmande!
  • Ladda ned den kostnadsfria appen Jurassic World Facts (Android och iOS) för att se dinosaurieleken VÄCKAS TILL LIV! Hitta den dolda DNA-koden och skanna den med en smartenhet för att öppna alternativ för förstärkt verklighet. Smartenhet ingår inte.
  • Med AR kan barnen studera dinosaurien i labbet med rolig visuell inlärning och utforska olika lägen, som värme och röntgen! Ta sedan dinosaurierna till nästa nivå och in i vår värld genom AR få dinosaurien att dyka upp i vilket rum som helst. SPRING!

Objektsnr 621014714

Visningar 314

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Jurassic World leksaksfigur/dinosaurie "Giganotosaurus" - oöppnad/förseglad!

Pris

698 kr

Peklek

Lerum, Sverige

5.0

Peklek

Verifierad

Toppsäljare

951 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?