Beskrivning

Välkommen till Roligstation, Kära kund!
Innan du köper, vänligen läs följande:

1- Varan har inte använts formellt och är nästan helt ny! (Begränsad bildkvalitet, men vi lovar att varans faktiska skick är mycket bra.)


2- Leveranstiden är vanligtvis 7-9 dagar, men ibland kan det gå lite långsammare, vi skickar varan så snart som möjligt efter att ha mottagit betalningen från köparen.

3- Köpare behöver inte betala några extra avgifter, det totala priset för beställningen inkluderar redan allt. Det är med fri frakt, så du kan beställa varan och betala direkt.


Produktbeskrivning:

12V 8KW dieselluftvärmare, Allt-i-ett, stor luftvolym, varm hela vintern.

När vädret blir kallt kommer denna 12V dieselvärmare att hålla dig varm hela vintern. Dieselvärmare värms snabbt upp och kan snabbt eliminera frost på fönster. Lämplig för längre drifttider på grund av låg bränsle- och energiförbrukning.

Du kan montera denna 12V dieselparkeringsvärmare var som helst på ditt fordon och manövrera den enkelt via strömställarpanelen. Denna dieselvärmarevagn är en bekväm morgonföljeslagare för alla dieselfordon och är även idealisk för inomhusbruk.

-Integrerad dieselluftvärmare

-LCD-skärm och fjärrkontroll

-Professionell inredningsstruktur

-Enkel installation

Huvuddrag:

-Snabb uppvärmning, lågt ljud,
Denna 12V 8KW dieselluftvärmare kan uppnå snabb uppvärmning även vid -40°C och snabbt eliminera frost på bilrutorna. Buller kan också reduceras effektivt genom justering av fläkthastighet, tysta fläktar och oljepumpar.

-Energibesparande bränslepump,
Dieselvärmaren är mycket energibesparande, med bränsleförbrukning så låg som 0,18-0,48 (L/H). Dessutom styrs bränslepumpens insprutningsfrekvens och luftintagsvolym exakt av ECU:n för att förlänga livslängden.

- Stabil aluminiumkonstruktion,
Förbränningskammaren, basen och värmeavledningsfenorna är alla sandblästrade aluminiumdelar. Denna dieselparkeringsvärmare har en integrerad struktur som har egenskaperna för enhetlig värmeavledning och hög temperaturbeständighet.

-LCD-skärm och fjärrkontroll,
Utrustad med en digital LCD-display är temperaturjusteringen enklare. Den kan förvärmas via fjärrkontrollen för att eliminera frost på fönstren. Värm upp bilen innan du sätter dig i den.

- Enkel och flexibel installation,
Denna dubbelväggsvärmare levereras med ett komplett installationspaket inklusive nödvändiga delar, rör och verktyg. Den är lätt att använda och kan flexibelt monteras på flera ställen på fordonet.

-Dieselfordon och inomhusbruk,
Bussvärmaren används vanligtvis för hyttuppvärmning av olika dieselfordon, såsom husbilar, bussar, lastbilar etc. Den lämpar sig även för bostäder, lager och andra inomhusbruk.

Produktspecifikationer:

Värmarens effekt: 8KW

Bränsle bensin: diesel

Märkspänning: 12V

Omkopplare: LCD

Bränsletankens kapacitet: 5L/1,3 gal

Bil luftkonditioneringstyp: Uppvärmning

Bränsleförbrukning (liter/timme): 0,18 - 0,48

Värmarens drifttemperatur: -40°C~+50°C

Oljepumpens drifttemperatur: -40°C~+40°C

Vikt: Cirka 17,9 lbs/8,15 kg

Produktmått (längd*bredd*höjd): 42 x 15 x 41 cm

Paket innehåll:

1 x integrerad dieselluftvärmare (inbyggd 5L bränsletank och en LCD-omkopplare)

1 x LCD fjärrkontroll

1 x Avgasljuddämpare

1 x Avgas/Insugsrör

1 x Luftutloppskanalrör

1 x luftfilter

1 x installationssats

Funktioner och detaljer:

-Integrerad dieselluftvärmare: värmarens effekt: 8KW; märkspänning: 12V; värmarens drifttemperatur: -40°C~+50°C; oljepumpens drifttemperatur: -40°C~+40°C; bränsleförbrukning: 0,18- 0,48 (L/h); bränslebensin: endast diesel. Denna dieselluftvärmare kan värma din bil och ta bort frost från dina rutor under kalla vinterdagar. Aluminiumvärmaren värms upp snabbt, har lågt ljud och kan fungera smidigt i alla tuffa miljöer.

-LCD-display och fjärrkontroll: Denna dieselparkeringsvärmare är utrustad med en smart LCD-display och fjärrkontroll. Du kan justera temperaturen via fjärrkontrollen eller panelen, så att du kan värma upp din bil innan du går in på de kalla vintermorgnarna.

-Professionell inre struktur: Den integrerade dieselluftvärmaren är gjord av aluminium för utmärkt skydd. Förbränningskammaren, basen och värmeavledningsfenorna är alla sandblästrade aluminiumdelar. Gjuten i ett stycke har den egenskaperna för jämn värmeavledning och snabb uppvärmning. Och kan ge dig långsiktiga tjänster.

-Bekväm installation: Dieselparkeringsvärmarens bränsletank, värmare och bränslepump är installerade som en, vilket gör din installation mycket bekväm. Komplett med tillbehör, en komplett uppsättning tillbehör gör att du enkelt kan installera parkeringsvärmaren i ditt fordon. Den kan installeras flexibelt i passagerarrummet, bagageutrymmet eller under containern.

-Bred applikation: Som uppvärmningskamrat för alla dieselfordon används dubbelskiktsvärmaren i stor utsträckning för att värma upp hytten på bilar, husbilar, husvagnar, lastbilar, fartyg och mer. Värmeenheten blåser självständigt ut varm luft utan att orsaka slitage eller kolansamling. Minskar avlagringar i motorn, vilket förlänger motorns livslängd med 30 %. Med sin kompakta och bärbara design är den också ett utmärkt val för hem och butiker.

Objektnr 614127427

Visningar 369

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

8KW 12V integrerad fordonsparkeringsvärmaresats, dieselluftvärmare, lågt ljud

Pris

2 335 kr

roligstation

Sundbyberg, Sverige

5.0

roligstation

Företag

Toppsäljare

165 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?