Beskrivning

Oöppnad / förseglad (New & Sealed Box)!

LEGO Minecraft 21162 "Taigaäventyret" eller "The Taiga Adventure" - numera sällsynt byggsats lanserad 2020, oöppnad / förseglad! Vandra genom det iskalla tajgalandskapet! Bygg en lägereld för att hålla dig varm och spräng sällsynt malm med TNT. Ytterligare produktbeskrivning finns längre ner i annonsen. Varmt välkommen att avhämta eller så skickar vi välemballerat, spårbart och försäkrat.

För snabbast möjlig leverans till dig, ser vi till att ditt köp paketeras omsorgsfullt och skickas i normala fall direkt med första postgången! Se "Notiser" för eventuella avvikelse! Vi följer ditt paket och hjälper till utifall något strular under transporten. Nöjda blir vi först när vi ser att du har mottagit ditt paket som förväntat! Kontakta oss gärna ifall förpackningens (Legoasken) skick är särskilt viktig för dig!

Butiken ”Peklek” erbjuder ett unikt utbud av sällsynta och populära LEGO® produkter av samlarkaraktär dvs. vi säljer uteslutande produkter som är slutproducerade och slutsålda hos LEGO. Hos oss hittar du såväl begagnade som oöppnade rariteter! Vi strävar efter att agera ansvarfullt och erbjuda en smidig och trevlig affär för dig som kund! Du kan känna dig trygg när du handlar hos oss, vi har mångårig erfarenhet och hundratals nöjda kunder ;-). Att vi är pålitliga, trevliga och lever upp till förväntningarna bekräftas av alla fina omdömen vi får, se själv!

Övrig produktbeskrivning & lektips: Vandra genom det iskalla tajgalandskapet! Bygg en lägereld för att hålla dig varm och spräng sällsynt malm med TNT. Är du hungrig? Plocka några läckra röda bär. Här kommer en vänlig räv ... och sedan ett skelett! Se upp – en varg är på jakt! Knyt fast honom vid skelettet – han kommer att gilla benen! Du behöver ditt gyllene svärd och dina Minecraft färdigheter för att hantera denna beniga angripare. Innehåller iskallt snöklädda Taiga berg att klättra, lägereld för att värma upp, röda bär att äta på och TNT för att spränga ut sällsynt malm med. Innehåller fyra favoritfigurer från Minecraft: Steve, Skeleton, Wolf och den nya-för-januari-2020 Fox, båda med möjliga svansar. Bland tillbehören finns ett gyllene svärd, båge, TNT-klossar och bärbuskar Se upp – En varg är ute på jakt! Skelettet kan njuta av åkturen. Leksetet tar all online spänning från Minecraft till den riktiga världen med sina modeller, kräver endast grundläggande byggkunskaper.

Objektnr 620877629

Visningar 287

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

LEGO Minecraft 21162 "Taigaäventyret" - från 2020, oöppnad!

Pris

198 kr

Peklek

Lerum, Sverige

5.0

Peklek

Verifierad

Toppsäljare

965 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?