Beskrivning

Köp mellan 2 - 6 maj skickas den 7:e maj!

Oöppnad / förseglad (New & Sealed Box)!

LEGO Minecraft 21167 "Handelsposten" - sällsynt byggsats av samlarkaraktär lanserad 2020, oöppnad / förseglad! LEGO® Minecraft™ Handelsposten (21167) är fullt med populära funktioner från Minecraft som inspirerar till oändliga, fantasifulla rollekar: en exploderande gruva, ett fientligt skelett, en mystisk handlare och 2 lamor! Ytterligare produktbeskrivning finns längre ner i annonsen. Varmt välkommen att avhämta eller så skickar vi välemballerat, spårbart och försäkrat.

För snabbast möjlig leverans till dig, ser vi till att ditt köp paketeras omsorgsfullt och skickas i normala fall direkt med första postgången! Se "Notiser" för eventuella avvikelse!

Butiken ”Peklek” erbjuder ett unikt utbud av sällsynta och populära LEGO® produkter av samlarkaraktär, dvs. vi säljer uteslutande produkter som är slutproducerade och slutsålda hos LEGO. Hos oss hittar du såväl begagnade som oöppnade rariteter! Vi strävar efter att agera ansvarfullt och erbjuda en smidig och trevlig affär för dig som kund! Du kan känna dig trygg när du handlar hos oss, vi har mångårig erfarenhet och hundratals nöjda kunder ;-). Att vi är pålitliga, trevliga och lever upp till förväntningarna bekräftas av alla fina omdömen vi får, se själv!

Kompletterande produktuppgifter - Mångsidigt lekset med praktiskt Minecraft skoj
Det finns en massa saker som engagerar och underhåller barn i Minecraft gruvan. Huvudpersonen Steve jobbar hårt med att gräva upp värdefulla tillgångar innan han går till handelsboden. Men barn måste hjälpa honom att ta itu med en massa klassisk Minecraft action. Det är lamor på rymmen, en explosion, ett fientligt skelett att slåss mot, och handlaren verkar inte ha något att handla med! Eller har han det? Barn måste vrida handtaget för att avslöja de dolda föremålen.

Ge liv åt bygget och kampen från Minecraft!
Letar du efter den bästa födelsedagspresenten eller julklappen till ett Minecraft fan? LEGO Minecraft lekseten sätter alla figurerna och allt det roliga från onlinespelet direkt i barns händer.

  • LEGO® Minecraft™ Handelsposten (21167) är ett mångsidigt, praktiskt lekset som är fyllt med oändlig, klassisk Minecraft action: gruvarbete, explosioner, en mystisk handlare, ett fientligt skelett och 2 lamor på fri fot!
  • Innehåller populära Minecraft™ karaktärer och varelser: Steve, handlare, skelett och 2 lamor. Setet har också roliga funktioner som en exploderande gruva och en handelspost.
  • Barn hjälper Steve att tampas med en massa Minecraft™ action. Det är en explosion vid gruvan, ettskelett att slåss mot, lamor att fånga och en handlare utan något att handla med – tills det hemliga handtaget vrids runt och varorna avslöjas.
  • Det här roliga leksetet är en perfekt födelsedagspresent eller julklapp till barn från 8 år som vill ta sina Minecraft™ äventyr till en helt ny nivå.
  • Minecraft™ modellen är 14 cm hög, 14 cm bred och 9 cm djup och är utformad för att inspirera till oändliga rolleksäventyr. För ännu mer skoj kombineras setet enkelt med andra LEGO® Minecraft leksaker.

Objektsnr 630633733

Visningar 97

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

LEGO Minecraft 21167 "Handelsposten" - från 2020, oöppnad / förseglad!

Pris

349 kr

Peklek

Lerum, Sverige

5.0

Peklek

Verifierad

Toppsäljare

951 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?