Beskrivning

* Spelet är ett oanvänt originalspel som ligger i eninplastad originalask av DVD-typ.

För fyratusen år sedan krigade stora håriga män i Mellanöstern,öga mot öga, tand för tand. Strider där vinsten var makt,landområden och naturtillgångar. Slitherine Strategies, skaparna avLegion, har förmedlat en liten bit historia i det omgångsbaseradestrategispelet Chariots of War.

Ett typiskt scenario
Du börjar med att sända iväg dina diplomater till de grannländersom utgör de största hoten. Diplomaterna åstadkommer ingenväsentlig skillnad, varken nu eller i framtiden. Informationen desamlar upp av fienden är liten och nästan betydelselös, samtidigtkan diplomaterna skjuta upp ett anfall ifrån motståndarna vilka duhar diplomati med. Detta ger dig en aning mer tid till att byggaupp försvaret och/eller själv förbereda ett anfall, men som sagt,förr eller senare är en attack oundviklig.

Ett snabbt klick på timglaset ger dig en ny månad attplanera.
I det nedersta högra hörnet har du en överblick på hur detligger till med resurserna, några av dem går med plus, några kanskegår back, men de flesta är vilande. Din nästa åtgärd blir att köpadet du behöver och sälja det du har gott om. Grundläggandeaffärsverksamhet.

Vi flyttar fram handlingen några månader.
Det börjar vankas krig. Bebyggelserna har gått från att varasmå läger till att bli tätbefolkade byar. Efter ett klick påtimglaset får du reda på att en av dina byar är under attack. Deovälkomna gästerna är från ett grannland du har diplomati med, mensom har kommit längre i utvecklingen.

I vanliga fall kan man väl inte klaga på att man blir avmed hela armén efter att ha förlorat ett slag, om nu inte varjebebyggelse behöver ha några besökande arméer hela tiden som ettskydd mot anfall. Du kan nog själv klura ut att det här kostar enhel del, i synnerhet för en liten folkgrupp med få invånare somproducerar och betalar skatt.
Att träna upp en trupp soldater (högst åtta trupper i sammaarmé) tar visserligen bara en månad per typ och samhälle, men detär tillräckligt lång tid för att få svetten rinna i pannan närhelvetet väl har brutit löst.

I slutändan är Chariots of War ett trevligt och enkelt utformatlitet strategispel. Med runt trettio folkgrupper och hundratjugobosättningar på de två största kartorna är det här ett spel man kanplocka upp och roa sig med.

Systemkrav:
Windows 95/98/ME/2000/XP (funkar även till nya datorer enl. tillverkarenfast det inte står på förpackningen.)
P 233 MHz CPU, 64 MB RAM, 300 MB hårddiskutrymme

Förskottsbetalning till bankkonto, via Tradera, Swish eller Payson inom en vecka efter avslutat köp.
Frakt tillkommer eller hämtas i Lund.

Objektsnr 628275231

Visningar 30

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 26 apr 22:04

Chariots of War - HÄRSKA 4000 år sen / PC spel / NYTT

Pris

60 kr
Annonsen är avslutad

iButiken

LUND, Sverige

4.9

Verifierad

Toppsäljare

195 omdömen

Mer från säljaren

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?