Beskrivning

* Spelet är ett oanvänt originalspel som ligger i en inplastadoriginalask av DVD-typ.

Spelet fick mycket högt betyg, 9 av 10, lär mer nedan.

Independence War 2: Edge of Chaos

The Badlands Cluster, 100 år efter det första frihetskriget. Dinfar dödades av the Corporations p g a en dålig skuld och du hartillbringat 5 år av att ruttna i fängelse för att försöka fårättvisa.

Nu är det dags för hämnd.

Saxat från recension på nätet (Neoseeker) där spelet fick högtbetyg 9 av 10:
Universum självt står på spel.. Det finns inget bra, inget ont,bara en man, Cal Johnston och hans band av flyktiga rymdpirater ochde står mot övermatken i Caleb Maas och den allsmäktiga NewAlliance.

Och så börjar äventyret... Lotsa dig igenom instabila solsystem,för att handla, idka byteshandel och söka viktig information. Dumåste överlista och övervinna alla som försöker föra universum tillkanten av kaos.

I det 24: e århundradet är konflikten fortfarande en del avvardagen. Detta gäller särskilt i Badlands Clustret som ligger iutkanten av den hittills utforskade rymden och är för allaavseenden en avkrok som har en Vilda Westernkänla över sig. Folkkom till Badlands för att de antog att de ska få ett bättre liv.Dessa människor var vanligtvis gruvarbetare, handlare ellerbosättare som bara ville ha ett ärligt levene. Givetvis kom andrasaker som mänsklig girighet kort därefter. Efter händelserna i detursprungliga I-kriget, bildades en ny regering som kallades theAlliance.

Tyvärr dukade den senare under för den korruption somoundvikligen smugit sig in i varje regering i mänsklighetenshistoria och gjorde den ineffektiv i styrandet av sina fjärranrymdkolonier. Desperata att upprätthålla ett visst sken avstabilitet, gav the Alliance oerhörd makt till olika företag i hoppom att deras rikedom skulle komma att kunna sörja för bristen avregeringens infrastruktur. Som kommunists värsta mardröm kom theAlliance att successivt kontrollera större delen av kända rymdenoch till slut använde de hårdhänta metoder för att skydda sinaföretagsintressen och stödja den påkostade livsstilen för de sombodde på jorden. Det var lite den vanliga människan i det 24: eårhundradet kunde göra mot företagen, särskilt i Badlands.

Det vill säga tills Cal Johnston kom.

Cal, huvudpersonen i berättelsen, är typ det 24: e århundradetsRobin Hood. Vid mycket unga år, bevittnade han sin fars död ihänderna på Caleb Maas, arvtagare till Maas Industries, ett av deföretag som etablerat sig i Badlands. Lyckligtvis, skänkte Cals faren unik gåva till Cal innan han dog, i form av en bärbar dator sominnehöll en one-of-a-kind-simulering av en viss krigshjälte somheter Jefferson Clay (tänk Max Headroom med en dålig attityd).

Kort därefter blev dock Cal ditsatt av Maas Industries för ettbrott han inte hade begått och skickades i fängelse. Femton årsenare lyckas han fly med ett band av skurkar som han blivit bekantmed under sin tid i fångenskap. Med deras hjälp får Cal det att gåihop och hjälpa andra rebellgrupper mot bolagens tyranni och attsuccessivt bygga upp medel för att hämnas sin fars död. Således iI-War 2 är det ditt jobb attvägleda Cal till sitt slutliga mål ochkicka några corporate ass längs vägen.

Även om bakgrundshistorian kan verka lite skrämmande för vissakräver I-War 2 lyckligtvis knappt någon kunskap om originalet föratt kunna avnjutas. Inte långt in i spelet blir en praktiskuppslagsbok av I-Wars universum (inklusive vapen, teknik ochpolitik) tillgängliga för spelaren. De av er som annars skulle,initialt, skrämmas av I-War 2s kontroller kommer troligen tackautvecklarna för att de tagit en serie av tutorials som är skickligtoch smidigt integrerade i plotlinen i ett tidigt skede avspelet.

På tal om komponenter

Det är ibland nödvändigt för att fylla på ammunition ellerför att få den där speciella uppgradering som skulle göra dittnuvarande uppdrag lite lättare. Således är det i ditt intresse attgöra några tillfällig avstickare från den huvudsakliga berättelsenför att engagera sig i lite piratverksamhet. Dessa korta perioderav fritt spel ger dig en chans att koppla av och utforska världenav I-War 2 innan du dyker tillbaka in i smeten. Tillbaka på din bas(som faktiskt är Cals farmor Lucretia Johnstons, gamlapiratgömställe), visar en inventeringsskärm antalet och typer avvapen, utrustning eller last som du har i din hord och det ärmöjligt att återvinna dem till material som skall användas vidtillverkning av andra varor (förutsatt att du på något sätt kommeröver ritningarna till dem, naturligtvis). I din bas kan du ävenanpassa ditt skepp innan du börjar på ett uppdrag och med så mångavapen till ditt förfogande så bör du inte ha några problem attvälja en vapenarsenal som matchar din stridsteknik.

Liksom många andra spel av denna genre, har I-War 2 den vanligalistan med uppdragstyper från eskort och försvar till angrepp ochrekognoseringsuppdrag. Men de är varierade nog och man blirverkligen inte uttråkad av dem, och vissa uppdrag är faktiskt litehumoristiska till naturen.
Till exempel innebär ett uppdrag att du ska fjärrstyra enmålningsdrönare och sprej-måla graffiti på skrovet av en tungkryssare. In-gamedialoger och händelser med andra karaktärerhjälper också krydda saker och hjälpa till att bära berättelsenframåt.

I-War 2 ett definitivt måste-ha för I-War-fans. Den rika storynoch atmosfären och stilen i spelet är en njutning för sådanamänniskor kommer också dra in nya spelare till I-Waruniversumet. I-War 2 är ett mycket välkommet tillskott tillrymdsimgenren, som verkar att gå igenom en period av torka förtillfället.

Sammantaget Betyg: 89/100

Funktioner:
* Missions- och subquestbaserat gameplay.
* Bedövande rymdflygsimulering.
* Fri form på universum gör att du kan du ströva runt i 16stjärnsystem och interagera med dess invånare.
* Skräddarsy ditt skepp och vapen genom rån och handel.
* Toppmodern grafik och filmljud.
* Användarvänligt gränssnitt och kontroller (90% tillgängliga viaen sidewinder joystick eller motsvarande).

Systemkrav:
Win 95 eller mer (Funkar även till många nya datorer.)
PIII 400
64 MB RAM.
600 MB ledigt hårddiskutrymme.

Förskottsbetalning till bankkonto, via Tradera, Swish eller Payson inom en vecka efter avslutat köp.
Frakt tillkommer eller hämtas i Lund.

Objektsnr 628355075

Visningar 31

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 27 apr 21:34

Independence War 2: Edge of Chaos / PC spel / NYTT inplastat

Pris

60 kr

Slutar om

amanda010101

Lund, Sverige

5.0

Verifierad

84 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?