Beskrivning

  • Spelet är ett oanvänt originalspel som ligger i en inplastadoriginalask av DVD-typ.
  • Svensk text och manual.

I Battlefield 2142 tar vi oss till framtiden. Dice håller på attskapa massor med coola nya vapen och tillbehör som inte funnits iBattlefield tidigare. Vad sägs om osynlighetskamouflage, minor somföljer efter dig, flera nya typer av handvapen, granater ochnaturligtvis MECHS!

En ny istid har skapat panik världen över. Verkligheten förmänskligheten är lika enkel som brutal, den landyta som inte ärtäckt av is räcker inte till för att förse alla människor med mat.Som spelare väljer man att spela som en av två supermakter i enepisk strid som avgör mänsklighetens öde, den ena är den EuropeiskaUnionen och den andra är den Pan Asiatiska Koalitionen.

Features:
* De två arméerna är rustade till tänderna med högteknologiskavapen och en fordonspark som innehåller några av de mestimponerande skapelser som mänskligheten skådat.
* Massivt tunga stridsmechs dominerar landstriderna medanfuturistiska flygplan gör upp om herraväldet i luftrummet. När mansom spelare ställs mot dessa tekniska stridmonster måste mananvända hela sin hjärnkapacitet för att hitta rätt motmedel somtill exempel EMP-granater eller vad sägs omosynlighetskamouflage?
* Onlinefunktionerna i spelet tillåter upp till 64 spelaresamtidigt.
* Man väljer att spela som soldat på fältet eller bakom kulissernai Commander-läge. Sköter man sina uppgifter i spelet så stiger mansnabbt i grad och kan gå från soldat till femstjärnig general.

Systemkrav:
Win XP (Fungerar även till många nyare datorer.)
Intel Pentium 4/AMD Athlon 1.7 GHz or equivalent
RAM: 512 Mb
Hard Drive space: 2.2GB

Rek. ålder 16 år

Texten nedan är SAXAD från recension där spelet fick mycket högtbetyg: Omdöme 9 av 10 Briljant

Battlefield 2142
Recension - PC

Battlefieldserien har alltid haft en speciell plats i mitthjärta, så även om jag inte hade laddat upp särskilt mycketförväntningar av Battlefield 2142 så var det likväl ett spel somjag med glädje såg fram emot.

Innan din karaktär slungas in i på slagfältet får man välja attspela som endera ingenjör, spaningssoldat, skyttesoldat ellerunderstöd. Alla har sina unika egenskaper och det är inte fullt såuppenbart att den ena klarar sig bättre än den andra, men när dettenderar att dra ihop sig och skottsalvorna snuddar hårdtopparnaönskar i alla fall jag att någon med eldkraft och precision stårintill mig. Från början har soldaterna en ganska enkel utrustning,det är först när man gett spelet ett par tio timmar och ett par nyavapen/tillbehör har låsts upp som spelet börjar bli riktigtintressant och den här futuristiska känslan blir som mest påtaglig.Alla soldater kan anpassa sin utrustning, även om det från börjaninte finns mycket att anpassa så ser man redan från start vad somkommer att dyka upp i ett senare skede. Det blir givetvis en moroti sitt spelande om man lagt ögonen på någonting fint.

Redan från första sekunden på slagfältet så känns allt väldigtBattlefield 2, utan att ha fakta tillhands så törs jag gissa på attbåda spelen använder sig av samma grafikmotor. Men att kalla det ennätt expansion vore en klar underdrift, båda spelen bygger på sammakoncept och har många gemensamma nämnare men det känns som tvåskilda spel. När det väl kommer till kritan så kommer det nogmycket handla om en smaksak vilket av spelen man väljer.

Battlefield 2142 bjuder på en mer avancerad krigsföring, detmärks i utbudet av fordon, vapen och tillbehör.

Förskottsbetalning till bankkonto, via Tradera, Swish ellerPayson inom en vecka efter avslutat köp.
Frakt tillkommer eller hämtas i Lund.

Objektsnr 628358997

Visningar 28

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 27 apr 22:17

BATTLEFIELD - 2142 / Beroendeframkallande PCspel-NY <----

Pris

64 kr

Slutar om

www.familjen.biz

LUND, Sverige

5.0

Företag

Toppsäljare

5 531 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?