Beskrivning

Produktbeskrivning:

Punktsvetsade dubbar, ABS-kropp & enkel hantering & överhettningsskydd.

Denna punktsvetsavdragare är gjord av högkvalitativ plastkropp och värmebeständig keramisk spets, som är robust och hållbar, och värmeskyddsfunktionen ger en hög säkerhetsfaktor för denna punktsvetsare.

Komplett med tillbehör, denna buckladragare kan reparera vanliga bucklor och kroppsskador samt andra metalldeformationer, lätt att använda, kompakt och bärbar.

-ABS-kropp av hög kvalitet

- Tung glidhammare

- Överhettningsskydd

- Enhandsoperation

huvuddrag:

- Högkvalitativ reparationspistol,
Till skillnad från andra maskiner på marknaden använder denna stiftsvetsare ett höghållfast ABS-plasthölje. Rörelsen och elektroderna är rena kopparelektroder, och den värmebeständiga temperaturen kan nå 118 grader Celsius.

- välgjord hammare,
Glidhammaren är en kraftig konstruktion med snabbkopplingar som håller stiftet säkert utan att glida. Handtaget är täckt med gummi för att förhindra att det glider och gör att du kan bära det säkert.

- överhettningslarm,
Denna bultavdragare har inbyggt överbelastningsskydd. När huvudtransformatorns temperatur når 203 grader Fahrenheit, kommer svetsarens termiska skydd att fungera för att säkerställa utrustningens säkerhet.

- Ergonomisk design,
Den ultrakänsliga avtryckaren i handtaget har en taktil omkopplare för kompatibel enhandsmanövrering. Dessutom överensstämmer greppets design med strukturen i den mänskliga handflatan, vilket gör den smidigare att använda.

-Standard tillbehör,
Draghuvuden, olika elektroder, spikar, vågiga ledningar tillhandahålls för att se till att denna buckla kan reparera de flesta bucklor, lätt för dig att bära och organisera.

-Brett användningsområde,
Dubbsvetssatser kan inte bara reparera metall elastisk-plastisk deformation, direkt skada, utan också reparera andra indirekta skador, vissa reparationsarbeten för skador orsakade av olyckor som bilkollisioner.

Produktspecifikationer:

Max ström: 1600A
Inspänning: 1ph 220V 50/60Hz
Ineffekt: 800VA
Utspänning: 4V
Ingångsström: 3,6A
Punktsvetsstorlek: 28×22,8 cm
Draghammarens längd: 43,2 cm
Punktsvetsvikt: 4,5 kg (9,9 lbs)

Paket innehåll:

1 x Dubbsvetspistol
1 x draghammare
200 x spikar 2,5 mm (0,1 tum)
200 x spikar 2,0 mm (0,08 tum)
1 x spikelektrod
1 x spiklås (internt)
1 x spiklås (externt)
1 x indragningselektrod
1 x packbox
1 x Användarmanual

Funktioner och detaljer:

- Högkvalitativ ABS-kropp: Höljet på stiftsvetsmaskinen är tillverkat av högkvalitativ ABS-kropp, som har god stabilitet under höga temperaturer, och temperaturmotståndet är 93-118 grader Celsius. Kärnan är rena kopparelektroder. Detta svetsbultset är slitstarkt, starkt och starkt. Kort sagt, det är ett bra verktyg för proffs eller nybörjare.

- Heavy Duty Slide Hammer: Reparationssats för studsvetsbucklor är designad med värmeskydd. När transformatorns temperatur når 95 grader Celsius (203 grader Fahrenheit) kommer maskinens termiska skyddsfunktion att fungera, vilket ger långvarig svetsning, säkerhet och högre effektivitet.

- Överhettningsskydd: Kraftiga punktsvetsade dubbar med snabbchuckar kan hålla stiftet stadigt utan att glida, och dess handtag är tillverkat av vinyl, som är halkfritt och kan hålla stadigt. Dessutom bidrar gjutjärnsrutschbanornas vikt till ett bekvämt grepp.

-Enhandsmanövrering: Med en touch-omkopplardesign, tryck bara på avtryckaren för att lyckas svetsa spiken. Byt ut en draghammare och häng hammaren över en spik för att dra tillbaka fordonets metall på plats. Och detta kit för bucklor med bultpistoler kommer komplett med tillbehör för att lösa alla vanliga bucklor på ditt fordon. Den är liten och kan användas flexibelt i alla lägen.

-BRED ANVÄNDNING: Oavsett vilken typ av fordon, bil, lastbil, skåpbil, kan detta kit med bultpistoler rikta sig mot skador som orsakas av bilkollision. Såsom reparation av metallelastisk deformation, plastisk deformation, direkt skada, lokal indirekt skada, etc. Även lämplig för andra metalldeformationsreparationer.

Objektsnr 628761757

Visningar 114

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 1 maj 13:51

800VA punktsvetsare bucklor, ABS-kropp, enhandsdrift, med överhettningsskydd

Pris

3 195 kr

Slutar om

roligstation

Sundbyberg, Sverige

5.0

roligstation

Företag

Toppsäljare

164 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?