Beskrivning

Produktbeskrivning:

Infraröd återflödesugn, 800W & 100 % driftcykel & 0°C - 280°C driftstemperatur.

Detta är en mikroprocessorstyrd återflödesugn som fungerar automatiskt genom en mikrodator, och den kan användas för att automatiskt "återflöde" löda för att korrigera dåliga lödfogar, ta bort eller byta ut dåliga komponenter och färdigställa små tekniska modeller eller prototyper.

Temperaturen är så exakt att den till och med använder snabb infraröd strålning och erbjuder förinställda uppvärmningslägen för extra bekvämlighet.

- Lämplig storlek svetsområde

-8 temperaturparametervåg

- Snabbt och pålitligt kylsystem

- Handtag i rostfritt stål av hög kvalitet

-Lätt att använda LCD-skärm

Huvuddrag:

- effektivt svetsområde,
Den nominella effekten för den infraröda återflödesugnen är 800W. Med en maximal effektiv svetsarea på 180 x 235 mm kan flera paneler svetsas samtidigt för hög effektivitet.

- telefonuppvärmningsfunktion,
Åtta temperaturparametervågformer tillhandahålls för ditt val. Temperaturarbetsstadier: förvärmning, uppvärmning, svetsning, värmekonservering, kylning.

- forcerad kylfunktion,
För att förhindra överhettning håller den en konstant temperatur och garanterar din säkerhet. Denna reflow-ugn har uppgraderats med effektiva kylhål och rökutsläpp.

- humaniserad design,
Det genomskinliga fönstret låter dig observera den interna svetsprocessen när som helst. Handtag i rostfritt stål av hög kvalitet ger jämn komfort.

- Enkel kontrollpanel,
Panelmanövreringen av reflow lödmaskinen är enkel. Du kan justera efter din applikation och olika material.

-Brett användningsområde,
Reflow lödmaskinen är idealisk för att härda lim, hantera värmeåldring av kretskort, reparera PCB och mer för dina dagliga gör-det-själv-behov.

Produktspecifikationer:

Märkeffekt: 800W

Maximal effektiv svetsarea: 7,1" x 9,25"/180 x 235 mm

Strömförsörjning: AC 220V, 60/50Hz

Temperaturområde: 0°C - 280°C

Cykeltid: 1 till 8 minuter

Nominell arbetscykel: 100 %

Paket innehåll:

1 x Infraröd återflödesugn

Funktioner och detaljer:

- Lämplig storlek svetsyta: max 180 x 235 mm Stor svetsyta för hög effektivitet. Den kan svetsa enkla och dubbla PCB-kort i olika förpackningsformer som CHIP, SOP, PLCC, QFP och BGA.

-8 temperaturparametervågor: 8 lödcykler med fördefinierade parametrar kan automatiskt slutföra hela lödningsprocessen från förvärmning, blötläggning, återflöde till kylning. Du kan också välja exakta temperaturparametervågor för olika material.

-Snabbt och pålitligt värmeavledningssystem: Unika ventiler är designade för exakt och jämn temperatur. Dessutom har reflow-maskinen en rökventil som kan anslutas till ditt avgasrör för att driva ut skadliga ångor.

- Handtag i rostfritt stål av hög kvalitet: transparent fönster för bekväm och säker observation av varje steg i processen. Handtaget gör det också lätt att transportera till vilken plats som helst. Ta ditt arbete överallt.

-Lättmanövrerad LCD-skärm: Den digitala LCD-skärmen är tydlig och lätt att läsa. Det fullständiga digitala styrsystemet kan realisera exakt kontroll och temperaturobservation i realtid under svetsprocessen.

Objektsnr 628787011

Visningar 67

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 1 maj 16:39

800W infraröd återflödesugn med LCD,8 temperaturparametervågor,effektiv kylning

Pris

3 159 kr

Slutar om

roligstation

Sundbyberg, Sverige

5.0

roligstation

Företag

Toppsäljare

164 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?