Beskrivning

DVD - The Boat that Rocked - en härlig brittisk feelgoodrulle med en strålande ensemble. Från 2009, svensk undertext, helt ny och inplastad.

Från skaparen av Love Actually och Notting Hill kommer en resa tillbaka till det ljuva 60-talet när rockmusiken som inspirerade en generation också var den musik som censurerades av staten.

Efter att Carl relegerats från skolan skickas han till sin gudfar Quentin för att komma på rätt spår igen. Men Quentin är chef på piratradiostationen Radio Rock, som sänder från en båt mitt ute i Nordsjön och är befolkad av en eklektisk grupp diskjockeys och de drar ut till sjöss för att sända musik och förödelse till miljoner beundrare. Soundtracken innehåller bland andra The Who, The Kinks, Jimi Hendrix, David Bowie och The Rolling Stones.

MedverkandeBill NighyNick FrostLucy FlemingTom SturridgePhilip Hoffman m fl.

Vikt: 88 g + emballage
Titta gärna på mina andra annonser - jag samfraktar förstås!

Rök- och djurfritt hem.

Jag försöker att beskriva det jag säljer på ett tydligt sätt och svarar självklart på frågor om du vill veta mer. Tillämpar EJ öppet köp eller byte, så ställ eventuella frågor före bud/köp.
Ditt paket skickas, om inget oförutsett inträffar, inom 2 vardagar efter att jag fått betalt.

Jag kan inte ansvara för paketet efter att jag lagt det på lådan/lämnat in det hos ombudet. Rekommenderar spårbar frakt.

Objektsnr 627965531

Visningar 37

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 23 apr 20:54

DVD - The Boat that Rocked - NY

Pris

50 kr
Annonsen är avslutad

aprilpinglan

Åkersberga, Sverige

5.0

aprilpinglan

Verifierad

Toppsäljare

450 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?