Beskrivning

Välkommen till Roligstation, Kära kund!
Innan du köper, vänligen läs följande:

1- Varan har inte använts formellt och är nästan helt ny! (Begränsad bildkvalitet, men vi lovar att varans faktiska skick är mycket bra.)


2- Leveranstiden är vanligtvis 9-15 dagar, men ibland kan det gå lite långsammare, vi skickar varan så snart som möjligt efter att ha mottagit betalningen från köparen.

3- Köpare behöver inte betala några extra avgifter, det totala priset för beställningen inkluderar redan allt. Det är med fri frakt, så du kan beställa varan och betala direkt.


Produktbeskrivning:

Detta cirkelritningsverktyg är en matematisk linjal som sömlöst skapar en perfekt cirkel på några sekunder.

Med det här verktyget behöver du inte oroa dig för att rita cirklar. Ritverktyget kommer inte lätt att flytta och förstöra det ritade mönstret under användning. Det kan justeras när som helst under användning; flexibelt och bekvämt, cirkelritningsverktyget kan återanvändas i många år.

huvud funktion:

- Material av hög kvalitet,
Ritverktyget är tillverkat av högkvalitativ aluminiumlegering och rostfritt stål, hållbart, inte lätt att rosta, bra hårdhet, hög hållfasthet, bra korrosionsbeständighet och lätt att använda.

-justerbar,
Diameterstorleken kan justeras från 10 mm till 77 mm.

Cirkelverktyget kan användas för att rita cirkulära mått med mera. Den kan justeras, kan vara stor eller liten. Vrid bara ringen för att öppna och stänga dess fascinerande bländarmekanism.

- Enkel användning,
Vrid medurs för att öka diametern, moturs för att minska diametern. Detta är en portabel plotter, precisionsmätare för industriellt bruk.

-Mångsidiga,
Cirkelmallens linjalverktyg är ett utmärkt verktyg för studenter, träarbetare. Kan användas som en 360 graders indikator för elever och skolelever. Också bra för snideri, träbearbetning, sömnad, sömnad och hissning.

Produktspecifikationer:

Material: aluminiumlegering och rostfritt stål

Vikt: 205G

Produktens diameter: 12,5 cm

Förpackningen innehåller:

1 x rund teckningslinjal

Objektnr 571598400

Visningar 956

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Multifunktionell 10 till 77 mm justerbar cirkulär ritlinjal, lätt att använda

Pris

429 kr

roligstation

Sundbyberg, Sverige

5.0

roligstation

Företag

Toppsäljare

165 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?