Beskrivning

Välkommen till Roligstation, Kära kund!
Innan du köper, vänligen läs följande:

1- Varan har inte använts formellt och är nästan helt ny! (Begränsad bildkvalitet, men vi lovar att varans faktiska skick är mycket bra.)


2- Leveranstiden är vanligtvis 9-15 dagar, men ibland kan det gå lite långsammare, vi skickar varan så snart som möjligt efter att ha mottagit betalningen från köparen.

3- Köpare behöver inte betala några extra avgifter, det totala priset för beställningen inkluderar redan allt. Det är med fri frakt, så du kan beställa varan och betala direkt.


Produktbeskrivning:

Varufunktioner:

- sladdlös gaslödkolv,
Denna sladdlösa lödkolv är ett kraftfullt elektronikreparationsverktyg som kan ge upp till 35-45 minuters drifttid. Ingen elektricitet, bekvämt för inomhus- och utomhusbruk, såsom 3D-finishing, krympslang, plastskärning, olika svetsning, etc.

- Liten och bärbar,
Detta är en butandriven lödkolvsfackla i fickstorlek, idealisk för snabba reparationer av kretskort och elektronik hemma, i bilen eller på fältet. Den får plats i fickan och kan svetsas när som helst, var som helst.

- visualiserade bränsletankar,
Transparent bränsletank, oljemängden är tydlig med ett ögonkast, vilket är bekvämt för att spåra användningen och fyllningen av oljemängden.

- nyckel för temperaturjustering,
Eldkraften är justerbar och operationsprocessen är mer godtycklig.

- värms upp snabbt,
Hårdlödningstemperaturen kan nå 450°C och brännarens maximala temperatur kan nå 1300°C. Inställningsratten kan justera luftvolymen och temperaturen, och den är vanligtvis placerad i mittläget.

- En maskin med flera funktioner,
Spetsen på lödkolven kan bytas ut för att möta olika svetsbehov, såsom laboratorieuppvärmning, underhåll av fabriksutrustning, svetsning av bilar och lastbilar, flygunderhåll, vattenkraftstekniskt underhåll, el- och motorstyrningsboxar, kretskortreparation och svetsreparationssvetsning , smycken och glasögonindustrin Reparationer, plastskärning m.m. Det är en måste-ha lödmaskin för elektronikentusiaster och amatörer.

Produktspecifikationer:

Bränsle: Butan
Användningstid: 35-45 minuter
Kapacitet: 8ML
Temperatur: Hårdlödningstemperaturen kan nå -450°C, och brännarens maximala temperatur kan nå -1300°C
Produktstorlek: 152×20 mm
Produktfärg: blå

Paketet innehåller:

1× penntyp gaslödkolv

Objektnr 578298087

Visningar 630

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Blå modell, 1300°C 8ML 4 i 1 bärbar penntyp gaslödkolv med justerbar temperatur

Pris

349 kr

roligstation

Sundbyberg, Sverige

5.0

roligstation

Företag

Toppsäljare

165 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?