Beskrivning

Välkommen till Roligstation, Kära kund!
Innan du köper, vänligen läs följande:

1- Varan har inte använts formellt och är nästan helt ny! (Begränsad bildkvalitet, men vi lovar att varans faktiska skick är mycket bra.)


2- Leveranstiden är vanligtvis 7-9 dagar, men ibland kan det gå lite långsammare, vi skickar varan så snart som möjligt efter att ha mottagit betalningen från köparen.

3- Köpare behöver inte betala några extra avgifter, det totala priset för beställningen inkluderar redan allt. Det är med fri frakt, så du kan beställa varan och betala direkt.


Produktbeskrivning:

Denna 400W borstlösa spindelmotorsats är en uppsättning professionella tillbehör för gravyrmaskiner, med minskad friktion, lågt ljud och lång livslängd.

Produkten har flera skyddskraftkällor och tre hastighetsjusteringar och används ofta i svarvar, fräsmaskiner, bilhissar, pumpar, transportörer, etc.

- Utmärkt prestation

- Högkvalitativ spindelmotor

- Justerbar hastighet strömförsörjning

- Hållbar spindelklämma

Huvuddrag:

-Lågt ljud, stabil drift,
Den borstlösa motorn har låg friktion, mindre slitage och lågt ljud under drift, vilket har utmärkta fördelar för utrustningens stabilitet.

-400W borstlös spindel,
Denna 400W borstlösa spindel är utrustad med forcerad luftkylning för utmärkt kylningsprestanda. Snabb hastighet och hög precision, spindelhastigheten når 12000 rpm, och repeterbarheten är 0,01-0,03 mm.

-Multiskyddsströmförsörjning,
Strömförsörjningen har överspännings-, överbelastnings- och DC-utgångsströmkortslutningsskyddsfunktioner, vilket främjar motorns stabilitet och säkerhet.

- Tre felsökningssätt,
Det finns tre felsökningsmetoder: panelpotentiometer, 0-5V analog spänning och PWM-hastighetsreglering (MACH3-kontroll). Den har även F/R roterande, mjuk växlingsfunktion och EN-funktion, vilket ger dig enkel och snabb kontroll.

-Aluminiumspindelklämma,
Den ytbehandlade klämman är gjord av aluminiummaterial, som är lätt i vikt och bekvämt för dig att installera, ta bort och använda.

-Brett utbud av applikationer,
Denna borstlösa spindelmotorsats är ett idealiskt verktyg för små apparater, träsnideri PCB-borrning, elverktyg, svarvar, fräsmaskiner, bilkranar, gravering av PCB, akryl, borrning och mer.

Produktspecifikationer:

Arbetsspänning: 48V DC

Hastighet: 12000 rpm

Effekt: 400W

Vridmoment: 530 mN.m

Isolationsresistans: >2 megohm

Effektspecifikation: 600W

Dielektrisk styrka: 400V

Diameter: 57 mm (2,24 tum)

Spännhylslängd för skaft: 43 mm (1,69 tum)

Spännhylshållares diameter för skaft: 16 mm (0,63 tum)

Repeterbarhet: 0,01 - 0,03 mm

ER11-hylsa: 3,175 mm (0,125 tum)

Förpackningsmått (L x B x H): 25 x 15 x 10 cm (10" x 6" x 4")

Bruttovikt: 5 kg (11 lbs)

Paket innehåll:

1 x borstlös fräsmotor 0,4KW DC frässpindel

1 x Borstlös DC Speed Controller Out Stage

1 x 48V 10A Switching Power Supply 600W Specifikation

1 x monteringsfäste och skruvar

Funktioner och detaljer:

-Utmärkt prestanda: spindelmotorsatsen har lågt ljud, lite störningar och lång livslängd. Dess motor är en borstlös motor, som inte genererar borstgnistor när motorn är igång, vilket avsevärt minskar gnistinterferensen från fjärrstyrd radioutrustning.

-Spindelmotor av hög kvalitet: Den högkvalitativa spindelmotorn med luftkylningsfläkt och ER11-chuck säkerställer smidig drift. Arbetsspänning: 48VDC; hastighet: 12000r/min; effekt: 400W; vridmoment: 530mNm; isolationsresistans: >2MO.

-Justerbar hastighetsströmförsörjning: Hastighetsstyrenheten antar löstagbar panel och hastighet / ström med sluten slinga-teknik med flera skydd, som har utmärkt prestanda och stark säkerhet. Dessutom är tre hastighetsregleringsmetoder utformade för att möta dina olika arbetsförhållanden.

- Hållbar spindelklämma: Klämman på den borstlösa spindelmotorn är gjord av högkvalitativt gjutet aluminium, som är starkt och hållbart. Och ytan är färdig för bättre jämnhet. Spindelns fästningseffektivitet är hög.

-Bred applikation: Denna borstlösa spindelmotorsats är ett tillbehör för DIY-gravyr. Verktyget används också i stor utsträckning i små apparater, elverktyg, vattenpumpar, fläktkontrollsystem, svarvar, fräsmaskiner, lastbilskranar, pumpar, transportörer, etc.

Objektsnr 606975607

Visningar 626

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

400W 48V 12000rpm luftkyld borstlös spindelmotorsats med ER11-chuck, lågt ljud

Pris

2 579 kr

roligstation

Sundbyberg, Sverige

5.0

roligstation

Företag

Toppsäljare

165 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?