Beskrivning

Välkommen till Roligstation, Kära kund!
Innan du köper, vänligen läs följande:

1- Varan har inte använts formellt och är nästan helt ny! (Begränsad bildkvalitet, men vi lovar att varans faktiska skick är 99,9% ny!!)


2- Leveranstiden är vanligtvis 3-7 dagar, men ibland kan det gå lite långsammare, vi skickar varan så snart som möjligt efter att ha mottagit betalningen från köparen.

3- Köpare behöver inte betala några extra avgifter, det totala priset för beställningen inkluderar redan allt.


Produktbeskrivning:

- bladformad taklampa i kristall,
Den moderna taklampan i bladform är full av modekänsla. En elegant modern LED-taklampa som inte går ur stilen lätt, den kommer att glädja din familj och vänner. Mjukt ljus skyddar dina ögon under läsning och andra aktiviteter. Idealisk för allmänna interiörområden inklusive matsalar, vardagsrum, kök, hallar, kaféer, källare, klubbar, matsalar, bibliotek, sovrum och läsrum. Du kan välja installationsplats efter dina faktiska behov.

- steglöst dämpande taklampa,
Dimbar ljusstyrka och färg för att passa dina behov. Färgen ändras gradvis från varmvit 3000K till kallvit 6500K med fjärrkontroll.

- högt färgåtergivningsindex,
CRI-indexet är så högt som 90, vilket simulerar naturligt ljus i största utsträckning och återställer de mest realistiska färgerna. Oavsett om det är dag eller natt, är ditt hem fortfarande fullt av färg.

-skydda ögonen,
Avancerad LED-belysning förhindrar flimmer. Den specialbehandlade lampskärmen i akryl kan mjuka upp ljuset i större utsträckning. Detta skyddar dina och ditt barns ögon från starkt ljus.

- lätt att installera,
Lamphusets interna ledningar har slutförts. Skarva bara lampkroppen, anslut kablarna och fäst den på taklampan för att slutföra installationen. Installation är inte svårt.

Produktspecifikationer:

Antal lamphuvuden: 16
Kontrollmetod: mobil APP-kontroll
Dimbar: Ja
Diameter: 80 cm
Effekt: 72W
Täckarea: 20-25 kvadratmeter

Objektnr 571081146

Visningar 814

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

72W Snygg lotusformad LED-taklampa i kristall, steglös avbländning, ögonskydd

Pris

2 289 kr

roligstation

Sundbyberg, Sverige

5.0

roligstation

Företag

Toppsäljare

165 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?