Beskrivning

Bli showens stjärna på PlayStation 3!

Vill ni se en stjärna? - Med TV Superstars får du leva kändisliv och delta i olika tv-program för att bevisa att du har vad som krävs för att bli en kändis på A-listan. Du får bokstavligen vara med i tv, eftersom du använder PlayStation Eye-kameran och tar kort på dig själv och skapar din egen tävlingsfigur. Om du vill vara redo för alla tillfällen måste du posera först med ett leende och sedan med ledsen min för att visa dina fans både när det går bra och när det går dåligt.

Ditt kändisliv börjar i Greenroom där du kan välja vilket tv-program du vill medverka i, anpassa din spelfigur och kolla din rankning i TV-Superstars-tidningen. Glöm inte att ge din figur några coola ord att säga – alla stora stjärnor måste ha attityd.

Genom att besöka olika studior där du hittar de galna ingredienser som krävs för att kunna glänsa på bästa sändningstid får du smaka på berömmelsens sötma. Varje programvärd är något utöver det vanliga, allt från Frock Stars värd Randy Darling till Let's Get Physicals Spike Powers, och alla vill hjälpa dig att bli en stjärna.

Skriker du åt tv:n när en deltagare i ett frågeprogram inte tar sig riktigt ända fram till mållinjen, eller tycker du att fel beslut fattas i hemrenoveringsprogrammen? Då är det här spelet för dig. I TV Superstars hamnar du i rampljuset i olika dokusåpor och kan gå från att vara ingen till att bli superstjärna.

Du får höja din kändisstatus genom att delta i olika tv-program och tjäna ihop Berömmelsepoäng. Det finns fyra olika program du kan medverka i, och vart och ett är uppdelat i serier på fem avsnitt där du kan tjäna poäng, låsa upp fler avsnitt och bli mer berömd för varje minut som går.

I varje program får du anta utmaningar på din väg mot berömmelse. Laga mat med Big Chilli D i Big Beat Kitchen, förbered dig för catwalken i Frock Star, ge din lya ett lyft i DIY Raw och kasta dig in i galna actionlekar i Let's Get Physical.

Läs om dina framgångar i TV Superstars-tidningen - tidskriften vars sidor alla vill pryda. När du klättrar uppför kändisstegen kommer din agent Vivian Katzenburg från Super Television Acting Agency även att erbjuda dig medverkan i tv-reklam och att få din bild på affischer och reklamtavlor. Varje tv-program har sin egen uppsättning rörelser med den rörelsekänsliga handkontrollen PlayStation Move, så följ instruktionerna på skärmen och låt programledaren vägleda dig mot berömmelse.

Ställ dig i rampljuset - TV Superstars är ett spel där du får utnyttja den rörelsekänsliga handkontrollen PlayStation Moves funktioner till fullo. Den kan vara ett köksverktyg när du ska skära, röra och hälla ingredienser i Big Beat Kitchen, eller användas till att styra din figurs handlingar och rörelser i snabba actionlekar i Let's Get Physical.

Använd den rörelsekänsliga handkontrollen PlayStation Move i Frock Star när du ska lägga en snygg make-up, och gå sedan nedför catwalken och följ din figurs rörelser när de visar upp sig inför den enorma publiken. Härma figurens rörelser och tajming med PlayStation Move så får du fler Berömmelsepoäng och ännu mer utrymme i TV Superstars-tidningen.

Tävla om berömmelse - Din klättring mot kändisskapet behöver inte vara en ensam resa – du kan få sällskap. I TV-Superstars tv-sända värld kan ni vara upp till fyra spelare som spelar i lag eller mot varandra.

Om du vill ha med en berömmelsetörstande kompis i ditt lag gör du helt enkel ditt val med Move-knappen på den rörelsekänsliga handkontrollen PlayStation Move, och sätter sedan spelaren i din soffa i Greenroom. Ni måste samarbeta för att tjäna Berömmelsepoäng och se hur många spaltcentimeter ni kan få ihop genom att samarbeta.

Är du här för att vinna? Gå i närkamp mot dina motståndare och bevisa att du har vad som krävs för att bli heltidskändis. Ge ditt kändispalats ett glammigt ansiktslyft med Jenny Ratchet, få de bästa stylingtipsen från Randy Darling, håll kroppen i trim med en genomkörare à la Spike Powers och ät som en kung efter matlagningslektioner med Big Chilli D.

Spelfakta:
- Delta i fem unika reality-såpor och bevisa att du är den största stjärnan i gänget.
- Använd PlayStation Eye-kameran till att sätta ditt ansikte på den tävlande på skärmen.
- Anta flerspelarutmaningar tillsammans med familj och vänner.

Vårt ordinarie pris: 449:-

Objektsnr 185017268

Visningar 3 790

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

TV Superstars - Move Kompatibel - Helt nytt till PS3!!! REA

Pris

149 kr

Gamehallen

Helsingborg, Sverige

5.0

Gamehallen

Företag

Toppsäljare

9 314 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag|Fri frakt över 1 000 kr

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?