Beskrivning

BRUSLETTO KIKUT AXE 46 CM (Finns även i en mindre version - se Kikut 23 cm.)

Rek butikspris: 600 kr

Brusletto & Co AS grundades 1896 av Rognald Brusletto. Idag producerar norska Brusletto & Co finare sport- och friluftsknivar som är funktionella verktyg oavsett om du ska på en vandring, jakt eller fiske. Stålet är av högsta kvalitet då det stansas ut och härdas till optimal hårdhet för att bladet ska vara skarpt länge. Brusletto använder levande material i form av olika träslag i sina knivskaft så som björk, olivträd, hassel mm.

Smidig och lätt friluftsyxa med glasfiberskaft och stöpt yxhuvud.


Brusletto Kikut är en smidig och mycket funktionell allroundyxa tillverkad med det breda friluftslivet i åtanke. Kikut 26 är tillverkad i kraftigt värme och köldtålig komposit/glasfiber som är stöpt runt yxhuvude, vilket gör den lätt nog i vikten för att kunna bära med på vandring i skog och mark. Ett halkskydd ger bra grepp och säkerhet vid användning. Yxhuvudet har en bra skärpa och yxhuvud och skaft är gjorda i ett enda stycke som ytterligare bidrar till säkerhet och kvalitet vid användning. Baksidan kan användas till att slå ner tältpinnar eller fungera som hammare.

Kikut från Brusletto är 46 cm lång och väger just över kilot, vilket gör att den enkelt kan du tas med ut på en dagstur eller expeditioner. Ett smart skyddsfodral med bärhandtag medföljer.

Specifikation:

  • Liten smidig fältyxa

  • Yxhuvudet och axeln är gjorda i ett stycke

  • Material skaft: Tillverkad av komposit med väderbeständigt glasfiberhandtag

  • Längd: 46 cm skaftlängd

  • Vikt: 1050 gram (exklusive skydd)

  • Vikt: 1130 gram (inklusive skydd)

  • Fodral/skydd medföljer: ja (se bild)


sökord: yxa kompositskaft , campingyxa komposit , yxa fiskars xs, yxa fiskars xxs , brusletto yxa glasfiberskaft , friluftsyxa liten brusletto , brusletto glasfiberyxa , brusletto miniyxa , brusletto liten jaktyxa

SAMFRAKNING Du betalar endast en frakt (för den högsta varans fraktkostnad) oavsett hur många varor du köper under 1 en dag.

/ Väl mött!

Objektsnr 599679287

Visningar 671

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

friluftsyxa, BRUSLETTO KIKUT UNIVERSAL AXE 46 CM

Pris

459 kr

Friluftsbutiken

Göteborg, Sverige

5.0

Friluftsbutiken

Företag

Toppsäljare

5 392 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?