Beskrivning

BRUSLETTO USTAOSET

Lev artikelnummer: 10183

Rek butikspris: 1500 kr

Brusletto & Co AS grundades 1896 av Rognald Brusletto. Idag producerar norska Brusletto & Co finare sport- och friluftsknivar som är funktionella verktyg oavsett om du ska på en vandring, jakt eller fiske. Stålet är av högsta kvalitet då det stansas ut och härdas till optimal hårdhet för att bladet ska vara skarpt länge. Brusletto använder levande material i form av olika träslag i sina knivskaft så som björk, olivträd, hassel mm.

Ustaoset är en liten och mycket vacker allroundkniv som trots sitt korta blad känns stabil och kan användas till det mesta. En stabilare premiumversion av koceptet "kort kniv" i stil med Morakniv Eldris tillverkad med med finess, känsla och högsta kvalitet.

Brusletto Ustaoset har ett kort blad, rakslipat och relativt högt blad, vilket ger ett fint sväng mot knivspetsen som passar särskilt bra när du vill ha full kontroll över kniven. Knivbladet är 2,2 mm vilket ger en rejäl känsla vid användning. Skaftet är tillverkat av oljad masurbjörk, och har en upphöjd sektion framför bladet som ger ett bra grepp för små till medelstora händer. På baksidan av skaftet finns en hål, så att man till exempel kan sticka igenom ett snöre så att det kan hängas runt halsen. Kniven levereras med slida i ärgat kalvskinn med säkerhetsinlägg.


Specifikationer:

  • Vikt: 69 gram

  • Total längd: 159 mm

  • Knivbladets längd: 59 mm

  • Knivbladets tjocklek: 2.2 mm

  • Knivstål: Sandvik 141116N

  • Material knivskaft: Oljad masurbjörk

  • Material Knivslida: kohudsläder med detaljer i nysilver

  • Garanti: Livstids garanti mot tillverkningsfel

SAMFRAKNING Du betalar endast en frakt (för den högsta varans fraktkostnad) oavsett hur många varor du köper under 1 en dag.

/ Väl mött!

Objektsnr 599685321

Visningar 922

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

BRUSLETTO USTAOSET 10183

Pris

1 390 kr

Friluftsbutiken

Göteborg, Sverige

5.0

Friluftsbutiken

Företag

Toppsäljare

5 393 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?