Beskrivning

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
Ash Wastes Arachni-riggar – kända av House Van Saar som Arachnika Ash-hoppare – är bepansrade exoskelett designade för att korsa Necromundas robusta yta. Jumpjets låter dem öka över hinder, hoppa fria från problem eller oväntat falla in bland sina fiender. Tunga vapen och överraskande rörlighet gör Ash-jumpers till en match för rivaliserande fordon och Nomad-krigspartier, när de skär sig igenom Cargo-8-tåg med laser- och plasmaexplosioner, rengör ojämn terräng med flamers och radvapen och fångar mål med harpuner.

Denna flerdelade plastsats bygger två Van Saar Ash Waste Arachni-riggar, utländska varianter av Arachni-riggen som kan läggas till alla Van Saar-gäng. Dessa mobila exosuits är tungt bepansrade och utrustade med kraftfulla hoppförstärkare. Varje sport har två tunga laskarbiner på skrovet, ett par mekaniska servoarmar och ditt val av två armmonterade kanoner – en plasmapistol eller flamer, och en radpistol eller en harpunkastare.

Varje Ash Waste Arachni-rigg kan monteras med en stängd kapell, eller en öppen kapell som avslöjar piloten, som kommer med två olika huvuden. De poserar hoppande genom luften - äventyrliga hobbyister kan också ta bort pinnarna från lederna i armar och ben, så att du kan justera ställningen ytterligare.

Detta set består av 120 plastkomponenter och kommer med 2 x Citadel 50 mm runda baser med flygande stjälkar. Dessa miniatyrer levereras omålade och kräver montering – vi rekommenderar att du använder Citadel Plastic Glue och Citadel-färger.

Regler för användning av Van Saar Ash Waste Arachni-riggar finns i tillägget Necromunda: The Aranthian Succession – Ruins of Jardlan, som är tillgängligt separat.


Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 617348454

Visningar 283

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

NY! Necromunda: Van Saar Ash Wastes Arachni-Rig

Pris

329 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

6 959 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?