Beskrivning

Ny produkt direkt från The Army Painter
Information från leverantören:
Oavsett om du håller hårt på att passa bitar, rengör formlinjer, konverterar dina miniatyrer eller till och med skulpterar dina egna - Army Painter Green Stuff är precis vad du behöver.

Den ursprungliga Kneadatite, även känd som Green Stuff, är en tvådelad epoxi som används av modelltillverkare och hobbyister. Blanda helt enkelt lika delar gult och blått kitt tills du får ett jämnt grönt kitt och du är redo att börja.

Detta magiska hopkok är en polymid/epoxi tätning och lim. Det hjälper till att fästa svåra bitar, speciellt när det används i kombination med "nålningstekniken" och superlim. När du rullar den riktigt tunt kan den användas för att fylla luckor och rengöra formlinjer. Green Stuff härdar snabbt men har en flexibel arbetstid på 20-30 minuter. Efter bara 8 timmar ska den vara helt torr och den kan slipas och rakas för ett jämnt, rent slutresultat.

När det används i kombination med The Army Painter Sculpting Tools och Hobby Knife, är Green Stuff det urgamla valet för traditionell modellskulptur och ombyggnadsarbete.


Hur man använder Green Stuff:
Ta lika delar av de blå och gula delarna
Knåda dem med fingrarna tills de är helt gröna
Använd Sculpting Tools forma bollen och låt torka
Green Stuff härdar helt inom 24 timmar.

TIPS: Behöver du mer tid?
Häll på lite vatten på Green Stuff medan du knådar så får du mer tid att forma - detta förlänger torktiden.
Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 611161235

Visningar 453

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Green Stuff (Kneadatite original) The Army Painter

Pris

129 kr
Annonsen är avslutad

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

6 995 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?