Beskrivning

VÄRSTA JULEN HETTY av Martina Bigert, illustrerad av Maria Kindblom. Bonnier Carlsen, 16,5*21 cm, 112 sidor, i utmärkt skick. Lämplig från skolålder och uppåt.

Julen står för dörren hemma hos familjen Gyllensköld på Riddargatan 43 på Östermalm i Stockholm. Hetty ser fram emot att börja julpyssla, men mamma Karin och pappa Sten tycks ha fullt upp med sina tråkiga bankjobb. Till slut bakar i alla fall pappa pepparkakor efter övertalning (misstänkt lika maskingjorda), men mamma åker bort med sitt jobb. Tur att Hettys mormor, den världsberömda konstnärinnan från New York, dyker upp för att sätta fart på julpysslet och ta hand om Hetty. Allt vänds upp och ned i den annars så slumrande stadsdelen. Julgranarna byts ut mot björkar, östermalmsdamernas dräkter ges bort till fylletanterna i tunnelbanan och stadens hemlösa dansar långdans inne på banken. Hetty har aldrig förr haft en så rolig jul. Bara inte mormor hade lagt sig i klassens julspel och gjort om det till ett konstverk. Det var kanske inte heller så lyckat att marsvinet Annie skulle föreställa Jesusbarnet ...
Garanterat kul med Hetty från Östermalm och hennes sköna hippiemormor.

Vikt: 361 gram + emballage
Titta gärna på mina andra annonser - jag samfraktar förstås!

Rök- och djurfritt hem.

Jag försöker att beskriva det jag säljer på ett tydligt sätt och svarar självklart på frågor om du vill veta mer. Tillämpar EJ öppet köp eller byte, så ställ eventuella frågor före bud/köp.
Ditt paket skickas, om inget oförutsett inträffar, inom 2 vardagar efter att jag fått betalt.

Jag kan inte ansvara för paketet efter att jag lagt det på lådan/lämnat in det hos ombudet. Rekommenderar spårbar frakt.

Objektsnr 626100200

Visningar 91

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 7 apr 22:13

VÄRSTA JULEN HETTY av Martina Bigert - vansinnigt galen och rolig!

Pris

40 kr
Annonsen är avslutad

aprilpinglan

Åkersberga, Sverige

5.0

aprilpinglan

Verifierad

Toppsäljare

450 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?