Beskrivning

Välkommen till Roligstation, Kära kund!
Innan du köper, vänligen läs följande:

1- Varan har inte använts formellt och är nästan helt ny! (Begränsad bildkvalitet, men vi lovar att varans faktiska skick är mycket bra.)


2- Leveranstiden är vanligtvis 3-7 dagar, men ibland kan det gå lite långsammare, vi skickar varan så snart som möjligt efter att ha mottagit betalningen från köparen.

3- Köpare behöver inte betala några extra avgifter, det totala priset för beställningen inkluderar redan allt.


Produktbeskrivning:

-Äkta digital 720P högupplöst display med video- och fotofunktioner.

-Med laser IR, utrustad med laser IR och 25 mm lins, är synfältet längre bort i totalt mörker. (200~300M).

-200-300M mörkerseende: Vanlig infraröd IR kan bara se cirka 100-150 meter, denna produkt är utrustad med laser IR och 25 mm lins, den kan se 200-300 meter i totalt mörker på natten.

-De flesta av de andra produkterna använder analog signaldisplay, effekten är precis som gammal svartvit TV. Den här produkten har en högupplöst 720P-skärm, som säger adjö till helskärms svarta och vita snöflingor.

-Utmärkt anti-chock-funktion, mer hållbar: Produkten använder silikonmaterial för att skydda viktiga delar - ficklampa, lins, kamera och till och med skruvar. När du fotograferar utomhus kommer det att finnas ett starkt rekylfenomen, dålig kvalitet eller gör-det-själv-produkter, efter en tids användning kan vissa delar lossna, vilket gör att enheten inte fungerar som den ska. Denna produkt använder silikonmaterial för att skydda viktiga delar som lätt skadas av kraftiga stötar. Denna silikonförpackningsdesign ger den super stöttålighet.

-Display: Skärm 1,29 tum. Med den stora displayen är vårt synfält mycket tydligt och bekvämt, och våra ögon kommer inte att vara trötta efter långvarig användning.

- Vänligt gränssnitt: Night Vision Goggle 720P HD-upplösningskameran kan enkelt manövreras genom att bara trycka på knappen.

- Flera språkalternativ tillgängliga inklusive engelska, tyska, ryska, spanska, franska, portugisiska, italienska.

Objektsnr 606335828

Visningar 843

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

HD 720P 200-300m synfält IR mörkerseende monokulär med video- och foto funktion

Pris

2 059 kr

roligstation

Sundbyberg, Sverige

5.0

roligstation

Företag

Toppsäljare

165 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?