Beskrivning

Tidningen Femina från 1951.

Reportage: Signe Persson är keramiker. Femina kommer hem till henne och gör ett stort reportage om henne. På bild ser vi också Gunilla Digman som hälsar på och hjälper till. Signe Persson bor hemma hos sina föräldrar högst uppe i ett av höghusen vid Ribersborg i Malmö. Här har hon magnifik utsikt över Öresund. Så ser det ut där hon bor! Själva keramikverkstaden ligger i Friluftsstaden. Tidningen besöker även den.

Reportage: Joachim Israel är sociolog. Nu skriver han i Femina om föräldraskap under rubriken "Finns det elaka föräldrar?". Joachim Israel ger flera exempel på föräldrar han har mött som har behandlat sina barn fel, men också föräldrar som har tagit på sig skulden i onödan för att deras barn har betett sig illa.

Reportage: Femina har besökt Kapstaden i Sydafrika. Där fick reportern åtskilliga unika tillfällen att studera de svarta afrikanerna och deras kynne. De sjunger ofta och de verkar sorglösa, samtidigt är de oerhört våghalsiga. De tar livet så lugnt samtidigt som de kan riskera vad som helst. De tittar knappt efter bussar eller bilar när de ska korsa gatan, skriver tidningen.

Titta gärna på mina övriga tidningar till salu.

Jag samfraktar.

Objektnr 612836583

Visningar 230

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Femina 23 1951 Signe Persson, Joachim Israel, Sydafrika, Gunilla Digman

Pris

109 kr

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

373 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?