Beskrivning

Tidningen Femina från 1957.

Reportage: Femina har besökt Norrköping. Det var 31 grader varmt denna sommardag när tidningen gav sig ut i stan för att ta reda på vad sommarlovslediga barn ägnar sig åt i Norrköping. Man besöker de olika parker som finns i Norrköping för att fotografera barn som leker och för att kunna beskriva vilka lekplatser och andra faciliteter som har anordnats här för de barn i Norrköping som inte har råd eller kan ge sig ut på landet under sommaren.

Reportage: Ingrid Reuterskiöld är en mycket uppskattad värdinna. Nu bjuder hon hem Femina och hon förklarar för oss läsare vad man bör tänka på om man vill bli en framgångsrik värdinna. Ingrid Reuterskiöld är gift med en framgångsrik musikförläggare, Lennart Reuterskiöld och de har ofta internationella gäster. Därför har Ingrid Reuterskiöld anställt ett hembiträde, för att hon ska hinna med. Så är livet hemma hos Ingrid Reuterskiöld (hon är numera känd för att bl a ha skrivit svenska texten till hits som "Jag såg mamma kyssa tomten", "Flickor bak i bilen" med mera). På somrarna bor familjen i Mölnbo utanför Södertälje. De har ett nybyggt sommarhus vid Durberget.

Reportage: Bo Nordbäck är teckningslärare. Hans fru heter Kerstin Nordbäck. Femina har fått komma hem till dem och fotografera deras hem. De bor vid sjön Bolmen i Småland.

Reportage: Olof Bergström är en av våra mest intressanta skådespelare just nu. Femina får komma hem till honom och även träffa hans charmanta hustru Henriette Guermant, född i Belgien. De bor just nu i en modern lägenhet i Göteborg.

Samt vackra, tidstypiska modebilder m.m.

Titta gärna på mina övriga tidningar till salu.

Jag samfraktar.

Objektnr 622177286

Visningar 113

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Femina 28 1957 Norrköping, Ingrid Reuterskiöld, Bo Nordbäck, Henriette Guermant

Pris

119 kr

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

372 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?