Beskrivning

Tidningen Femina från 1957.

Reportage: Sixten Lundkvist är chef för Konsthantverkarna i Stockholm. Femina har varit hemma hos honom och nu beskriver man hans hem. På bilderna ser vi hur det ser ut i de olika rummen.

Reportage: Inredningsarkitekten Lennart Nyström har också fått besök av Femina. Så ser det ut där han och danskfödda hustrun Bente Nyström bor. Det är en härlig våning på Östermalm.

Reportage: Femina har besökt Gamla Stan i Stockholm. Här finns fortfarande en sorts småstadsstämning kvar, från det gamla Stockholm. Man besöker Mäster Olofsgården. Hit kan både unga och gamla komma för att umgås och ha roligt. På bild ser vi bl a Marina Skalin. Hon är sju år och en av de yngsta besökarna. Betydligt äldre är Greta Ivréus. Hon är också på bild. Även Lena Bonerud är på bild. Hon övar folkdans. Detsamma gäller Britt Asp.

Reportage: Konstnären Bibi Berger på Gustavsberg visar upp på flera bilder hur hon väljer att duka. Det är så fint. Kanske kan de här dukningarna inspirera andra husmödrar i Sverige. Även Kirre Danielsson bidrar med dukningar. Han är restaurangchef på Strand.

Samt vackra, tidstypiska modebilder m.m.

Titta gärna på mina övriga tidningar till salu.

Jag samfraktar.

Objektnr 622203415

Visningar 95

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Femina 29 1957 Sixten Lundkvist, Marina Skalin, Greta Ivréus, Lena Bonerud

Pris

129 kr

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

373 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?