Beskrivning

Tidningen Femina från 1964.

Reportage: Femina har besökt Rättvik för att titta närmare på Målargården där. Det är en fantastisk gård med strandtomt vid Siljan. Här bor Jerk Werkmäster, en känd konstnär i Dalarna och det är han som tar emot. Han är formgivare vid Nittsjö keramik. Hustrun heter Ninni Werkmäster.

Reportage: Femina har frågat några föräldrar om de har några problem med barnen. Det visar sig att barnen orsakar dem en hel del problem. På bild: Yvonne Lombard och Lennart Hellsing med barnen Susanna Hellsing, Johanna Hellsing, Peter Hellsing, Karolina Hellsing. Yvonne Lombard är gravid och alla hoppas på en pojke.

På bild också Ulf Thorén och Lill Thorén med barnen Maria Thorén, Ulrika Thorén och Bror Jerker Thorén.

Bobo Wrange och Titti Wrange med barnen Pål Wrange, Jens Wrange och Måns Wrange. De är båda direktörer för företaget Annamodeller.

Birgitta Olofsson och Rune Pär Olofsson. Han är kyrkoherde i Rydbo utanför Stockholm. Barnen på bild heter Marie Olofsson, Anna Olofsson, Eva Olofsson.

Ingrid Mattsson och Ingemar Mattsson. Hon arbetar som lärare i Djursholm när hon inte är hallåa i tv. Barnen på bild heter Åsa Mattsson och Torun Mattsson.

Reportage: Flickidolen Jean-Paul Belmondo i stor intervju. Kvinnorna avgudar honom, men själv säger han "jag är ful". Han är skådespelare från Frankrike

Reportage: Femina har besökt Kreta. Här är resereportaget.

Artikel. Eva Ekbladh, May-Britt Larsson och Ewa Leidermark är på bild. De är iklädda vackra hattar.

Artikel. Kristina Schött och Maria Goldstein är på bild. De arbetar båda i butiken Rustik i Gamla stan.

Artikel: En grupp teatermänniskor har samlats för en bild utanför domkyrkan i Lund. De är: Kåre Santesson från Uppsala stadsteater, Kirsten Sörlie från Lilla teatern i Helsingfors, Lars Barringer från teatern i Norrköping, Jan Lewin från Malmö m fl.

Artikel: Siv Åberg har utsetts till Fröken Sverige. Nu har hon besökt Beirut och där kläddes hon ut som en schejk. Nu publicerar Femina en bild på Siv Åberg när hon är iklädd traditionella arabiska kläder.

Artikel: Rosemarie Andersson bor på Norrberga gård i Örebro. Nu är hon på bild eftersom hon har vunnit en tävling där första priset var en traktor. Bild på Rosemarie Andersson i en traktor.

Annons: Helsida: Lill-Babs gör reklam för Gevalia kaffe.

Samt: Vackra tidstypiska modebilder, m.m.

Se även mina andra tidningar till salu!
Jag samfraktar!

Objektnr 632642713

Visningar 64

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Femina 28 1964 Jerk Werkmäster, Rättvik, Bobo Wrange, Ewa Leidermark

Pris

139 kr
Annonsen är avslutad

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

383 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?