Beskrivning

Tidningen Femina från 1956.

Reportage: Lärarparet Göte Österlind och Sylvia Österlind i stor intervju om livet och kärleken. De bor i Malmö och de har två barn: Göran Österlind, 21 och Kerstin Österlind, 19. De berättar om förlossningarna och vilken strategi de har haft för att uppfostra två välartade barn. De är också på bild.

Reportage: Femina har besökt Visby för att träffa några intressanta människor där. På bild ser vi arkeolog Greta Arwidsson, professor på Gotland. Hon intervjuas. Vi får också träffa Fritz Örtholm som är trädgårdsmästare i staden. Birgit Thüring är också på bild. Hon är något så ovanligt som en kvinnlig flygare på Gotland.

Reportage: i Arild i Skåne finns Strand Hotell. Ägaren heter Inga-Lill Rastenis. Hon har anställt en kock från Frankrike som heter René Lousteau. Nu träffar Femina honom och han ger sina bästa mattips.

Bild: Tommy Enderlein är en modig pojke. Nu är han på bild och han har en läskig orm runt halsen!

Bild: Kerstin Elfversson i Mölle blev utsedd till den vackraste kvinnan i Mölle nyligen. Nu är hon på bild tillsammans med sin syster Anne Marie Elfversson.

Bild: Marianne Billmark är en av två kvinnliga bartenders i hela Sverige. Hon arbetar i Mölle och nu är hon på bild tillsammans med sin hjälpreda Ann Hyleen.

Samt vackra, tidstypiska modebilder m.m.

Titta gärna på mina övriga tidningar till salu.

Jag samfraktar.

Objektsnr 624085495

Visningar 88

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Femina 35 1956 Göte Österlind, Greta Arwidsson, Fritz Örtholm, Birgit Thüring

Pris

129 kr

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

353 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?