Beskrivning

Tidningen Femina från 1968.

Reportage: Vilgot Sjöman i stor intervju. Femina försöker tränga in i Vilgot Sjömans psyke för att förstå varför han gör sådana filmer som "Nyfiken blå". Hon som intervjuar honom heter Kerstin Thorvall.

Reportage: Kerstin Thorvall har också besökt Kuba och gjort ett reportage från ett mentalsjukhus där. Hon är överväldigad. Kuba tar hand om sina mentalsjuka på ett helt annat sätt än vi gör i Sverige, konstaterar hon.

Reportage: Catharina Åsélius-Lidbeck är en fantastiskt konstnär på Kosta Glasbruk och Gullaskruf. Femina träffar henne och tar fina bilder på henne. Nu får vi veta mer om hennes karriär och var hon befinner sig i livet nu på 1960-talet. På flera sidor visas sedan hennes verk upp.

Reportage: Anita Björk i stor intervju. På bild ser vi hennes familj. Anita Björk är skådespelare. Barnen heter Lo Dagerman, Anna Johanna.

Reportage: Femina har besökt New York. Här är resereportaget från det stora äpplet. För 1 890 kronor kan man få en tur- och returresa till New York med hotell i två veckor. Det är inte så farligt dyrt, tycker Femina.

Reportage: Ingrid Giertz är känd modekonsult och ny chef för Skobranschrådet. Nu är hon på bild. Hon bär vackra kläder på flera bilder.

Reportage: Lili Djurklou är PR-konsult i modebranschen. Nu visar hon upp moderna och vackra kläder på flera bilder.

Artikel: Ulf Lundquist är modeskapare. Nu är han på bild iförd en av sina trendiga skinnjackor. Här berättas om hans framgångar.

Samt vackra, tidstypiska modebilder m.m.

Titta gärna på mina övriga tidningar till salu.

Jag samfraktar.

Objektnr 632102540

Visningar 43

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Femina 17 1968 Vilgot Sjöman, Kerstin Thorvall, Catharina Åsélius, Lili Djurklou

Pris

139 kr

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

383 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?