Beskrivning

Tidningen Femina från 1968.

Reportage: Ristomatti Ratia är en ung, finsk inredningsarkitekt. Han är son till grundaren av Marimekko, Armi Ratia. Femina får komma hem till Ristomatti Ratia och nu får vi se hur han inreder sin villa utanför Helsingfors.. Han inreder modernt och i takt med tiden, nu på 1960-talet. Femina visar upp hans inredning på flera fotografier och berättar om Ristomatti Ratias filosofi. Hustrun heter Kerstin Ratia. Tillsammans äger de Marimekko. Spännande finsk design!

Reportage: Femina har fått komma in i några människors sovrum. Fotografier på sovrum. Här berättar de intervjuade om sina sovrum. De är: inredningsarkitekt Sigbritt Larsson som bor i ett kedjehus. Gunilla Wästlund och Holger Wästlund, båda arkitekter. De bor i en trävilla i Stocksund. Agneta Broberg och Lars Broberg i Strängnäs.

Reportage: Femina har rest med Gerda Sällstrand och Gunnar Sällstrand från Långared utanför i Alingsås. Tidningen tog med dem till Rumänien. I Rumänien lever man länge. Målet med resan var att paret Sällstrand själva ska kunna leva längre.

Annons: Helsida: Brio barnvagnar.

Samt vackra, tidstypiska modebilder m.m.

Titta gärna på mina övriga tidningar till salu.

Jag samfraktar.

Objektnr 632159153

Visningar 79

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Femina 27 1968 Ristomatti Ratia, Marimekko, Sällstrand, Holger Wästlund

Pris

139 kr

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

383 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?