Beskrivning

BUFF KIDS LIGHTWEIGHT MERINO WOOL

Rek butikspris: 300 kr

Storlek: One size junior

Färg: Solid Denim

Material/ Tjocklek: 100 % Merion ull/ 125 g/m²

BUFF har länge varit synonymt med originalet bland kvalitativa "buffar" med fyrvägsstretch som finns i alla färger och olika materialkvaliteér. På senare år har BUFF utvidgat sortimentet med en bredd högfunktionella huvudbonader som ser riktigt bra ut.

Originalet för juniorer - i en tunn version av merionoull!

Buff Kids Lightweight Merino Wool är en buff för barn som passar till de flesta utomhusaktiviteter där extra värme behövs. Det multifunktionella plagget kan användas på många sätt som till exempel en halsduk, ett pannband, en mössa, eller som solskydd.

Buff Kids Lightweight Buff håller dig varm, transporterar bort fukt och är naturligt antimikrobiell, vilket gör att den inte luktar illa efter användning. Buffen är tillverkad i 100 % ekologisk, naturlig merionull som inte sticks. Buffen har 4-vägsstretch för bättre passform och hög komfort. Passar till huvuden som mäter 50-55 cm i omkrets.

Merinoullär en naturprodukt med unika egenskaper. Tack vare fina, krusiga och långa fibrer så känns den mjuk mot huden och bildar ett isolerande luftskikt som värmer när det är kallt och andas när det är varmt. Merinoullen transporterar effektivt bort svett och fukt från huden och isolerar även om det blir blött, så du känner dig torr och bekväm. Det är naturligt antibakteriellt, hämmar dålig lukt och det räcker oftast med att vädra plaggen mellan användningarna.

Specifikation:

  • One size junior (Passar huvudomkrets 50-55 cm)
  • Material: 100 % merinoull
  • 4-vägs stretch
  • Sticks inte
  • Inga sömmar som skaver
  • 125 g/m²
  • Solskydd UPF 50 +
  • Mått: 52 cm lång x 22,5 cm bred

SAMFRAKNING Du betalar endast en frakt (för den högsta varans fraktkostnad) oavsett hur många varor du köper under 1 en dag.

/ Väl mött!

Objektsnr 599680595

Visningar 142

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

BUFF KIDS LIGHTWEIGHT MERINO WOOL Solid Denim

Pris

239 kr

Friluftsbutiken

Göteborg, Sverige

5.0

Friluftsbutiken

Företag

Toppsäljare

5 389 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?