Beskrivning

BUFF HEAVYWEIGHT MERINO WOOL

Rek butikspris: 450 kr

Storlek: One size senior (huvudomkrets): 53 - 62 cm.

Färg: Solid Grey

Material/Tjocklek: 100 % merino ull/ 600 g /

BUFF har länge varit synonymt med originalet bland kvalitativa "buffar" med fyrvägsstretch som finns i alla färger och olika materialkvaliteér. På senare år har BUFF utvidgat sortimentet med en bredd högfunktionella huvudbonader som ser riktigt bra ut.

Den tjockaste och varmaste version från Buff i merionoull!

Buff Heavyweight Merino Wool är en merinobuff är sydd i dubbla lager borstad merionull för hög värmeisolering vilket gör den tjockare och extremt varm, men samtidigt härligt mjuk. Perfekt vid låg- och mediumintensiva utomhusaktiviteter. Buff Heavyweight Merino Wool är lika användbar och självklar som skydd mot kyla vintertid samt för diverse lågintebsiva outdoor-aktiviteter, så som alpinskidåkning, ridning, motorcykelåkning, skoteråkning eller jakt.

Heavyweightt Meriono Wool har 4-vägsstretch för bättre passform och hög komfort. Det multifunktionella plagget kan användas på många sätt som till exempel en halsduk, ett pannband, eller en mössa.

Tuben är gjord av 100% merinoull som håller dig varm när det är kallt och svalkar när det är varmt. Det lätta sömlösa materialet känns skönt mot huden och har en god andningsförmåga. Merinoull värmer även om det är fuktigt, så denna modell lämpar sig extra bra i vårt växlande klimat. Merinoullsmodellen är längre än klassiska Buff vilket ger ännu fler möjligheter.

En Buff tar minimalt med utrymme och väger väldigt lite, perfekt förstärkning att ha med på turen.

Merinoullär en naturprodukt med unika egenskaper. Tack vare fina, krusiga och långa fibrer så känns den mjuk mot huden och bildar ett isolerande luftskikt som värmer när det är kallt och andas när det är varmt. Merinoullen transporterar effektivt bort svett och fukt från huden och isolerar även om det blir blött, så du känner dig torr och bekväm. Det är naturligt antibakteriellt, hämmar dålig lukt och det räcker oftast med att vädra plaggen mellan användningarna.

Specifikation:

  • One size senior (for adults)
  • Material: 100 % merinoull
  • 4-vägs stretch
  • Sticks inte
  • Inga sömmar som skaver
  • 60 g /m²
  • Solskydd UPF 50 +
  • Vikt: 95 gram
  • Mått: 39 cm lång x 32 cm bred

SAMFRAKNING Du betalar endast en frakt (för den högsta varans fraktkostnad) oavsett hur många varor du köper under 1 en dag.

/ Väl mött!

Objektsnr 599682133

Visningar 137

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

BUFF HEAVYWEIGHT MERINO WOOL Purple Raspberry

Pris

349 kr

Friluftsbutiken

Göteborg, Sverige

5.0

Friluftsbutiken

Företag

Toppsäljare

5 386 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?