Beskrivning

Trailer: https://youtu.be/4QIWEAKcj6E?si=Kt4p4gcezUTXH-V4

HARVESTELLA: Ett helt nytt livssimulerings-RPG från SQUARE ENIX!

Vår protagonist vaknar under höjdpunkten av Quietus, en katastrof som kommer med varje säsongsskifte – och ett hot mot allt liv. Led ett liv av självförsörjning med ditt livliga hem som bas och samarbeta med allierade för att övervinna olika hot, allt medan du närmar dig sanningen bakom katastroferna och själva världens skapelse!Quietus
Dödens säsong som kommer med årstidsväxlingen. Växter vissnar. Människor kan inte ens gå utomhus på grund av dödens damm som fyller luften. Och varje år varar Quietus längre och längre...

Värld
Nemea Town, där körsbärsträden blommar året runt. Shatolla, en kuststad med en livlig taverna. Lethe Village, strålande i de fyra årstidernas färger. Den Heliga Huvudstaden Argene, täckt av snö. Använd världskartan för att resa till alla dessa bosättningar och deras respektive fängelser. Du kommer att behöva färdas längs vackra, farliga vägar för att nå Seaslights – fyra jättekristaller som styr årstiderna.

Vardagsliv
Odla frukt, grönsaker och grödor på dina fält för att antingen sälja eller använda som material för hantverk. Om du använder de produkter du har odlat i matlagning kommer maten att ge extremt hjälpsamma effekter för dina äventyr, som HP-återhämtning eller tillfälliga statistikförstärkningar! Det kan också vara en bra idé att ta hand om några feta cluffowl-fåglar, värdiga getliknande woolum och en husdjurstotokaku.

Allierade
Shrika, en missionär som söker en ny form av tro. Heine, en storslagen herrmekaniker. Asyl, ättling till vinddiktfolket. Och Aria, en mystisk flicka som hävdar att hon kommer från framtiden. Samarbeta – och ibland stå i konflikt – med dina allierade, inklusive dessa karaktärer bland andra. Uppnå en djupare ömsesidig förståelse genom att möta deras bekymmer och deras livsstil på nära håll.

Strid
Övervinn strider genom att smidigt växla mellan yrken under strid – inklusive Fighter, skicklig med snabba svärdstekniker, Shadow Walker, som ger kritiska sår med två klingor, eller Mage, specialiserad på magiattacker. När du står inför en mäktig fiende, sikta skickligt på deras svaga punkter för att inflammera Dubbel Bryt-tilståndet och fälla dem på en sekund!

Språk i spelet:
Tal: Engelska, Japanska
Text: Engelska, Japanska, Franska, Tyska, Spanska

Objektsnr 616479631

Visningar 230

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Harvestella - Helt nytt till Nintendo Switch!

Pris

398 kr
Annonsen är avslutad

Gamehallen

Helsingborg, Sverige

5.0

Gamehallen

Företag

Toppsäljare

9 314 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag|Fri frakt över 1 000 kr

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?