Beskrivning

Remnant: From the Ashes

Stå öga mot öga med en annanvärldslig hot i "Remnant: From the Ashes", ett postapokalyptiskt tredjepersonsskjutspel. I en värld översvämmad av monstruösa inkräktare från en annan dimension, är din uppgift att överleva och kämpa tillbaka.

Skapa portaler och utforska dynamiskt genererade riken med ständigt föränderliga kartor, fiendemöten, uppdrag och händelser. Övervinna fientliga miljöer för att samla erfarenhet, byte och uppgraderingsmaterial när du bygger upp ett formidabelt arsenal av vapen, rustningar och modifieringar.

Utmana Monstrens Horder
  • Solo eller i Grupp: Tackla utmaningen på egen hand eller tillsammans med upp till två andra spelare.
  • Över 100 Fiendetyper: Från främmande fotsoldater till kolossala behemoter som enkelt kan utplåna hela lag av överlevande.
Bygg om Mänskligheten

Som en av de sista kvarlevorna av mänskligheten, beger du dig ut ensam eller tillsammans med upp till två andra överlevande för att möta horder av dödliga fiender och episka bossar, och försöka återta det som gått förlorat.

Oändliga Fantastiska Världar Väntar
  • Dynamiskt Genererade Världar: Utforska världar som förändras varje gång du spelar, fyllda med över 100 sorters dödliga fiender och 20 episka bossar att strida mot.
  • Kraftfull Arsenal: Använd ett imponerande arsenal av vapen, rustningar och specialmodifieringar för att anpassa dig till alla situationer.

Objektsnr 625552216

Visningar 81

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 2 apr 19:29

Remnant Frome The Ashes - Helt nytt till Nintendo Switch!

Pris

327 kr
Annonsen är avslutad

Gamehallen

Helsingborg, Sverige

5.0

Gamehallen

Företag

Toppsäljare

9 313 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag|Fri frakt över 1 000 kr

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?