Beskrivning

Trailer: https://youtu.be/P-S1GTFABTY

Denna produkt inkluderar innehållet från "3C3C1D119440927" DLC*
Tre typer av colosseum ingår och tre typer av kostymer baserade på karaktärer från, NieR Replicant, vilket kan fås som belöningar.

I detta flerfaldigt prisbelönta Action RPG som utspelar sig i en apokalyptisk värld kan du spela som 2B och gå med androidmotståndsstyrkan för att återta jorden.

NieR:Automata The End of YoRHa Edition är Nintendo Switch-versionen av NieR:Atomata, ett flerfaldigt prisbelönt post-apokalyptisk action-RPG som har uppnåt en djupt rotad popularitet i världen. Den avlägsna framtiden...

Inkräktare från en annan värld attackerar utan förvarning och släpper loss ett nytt typ av hot: vapen kända dom "maskinslivsformer". Inför detta oöverstigliga hot drivs mänskligheten bort från jorden och tar sin tillflykt till månen. Som 2B, en medlem i den nyorganiserade androidmilitärstyrkan YoRHa, kommer spelare fördjupa sig i en våldsam strid för att ta tillbaka planeten.

Upplev en fängslande berättelse som går bortom enkel underhållning, som inspirerar ett brett spektrum av känslor när den utvecklas genom genreblandning i en vackert ödslig öppen värld.

*För att få tillgång till detta innehåll behöver du ha gjort vissa framsteg i huvudhistorien i spelet. Det finns även några scener under framstegen i huvudspelsscenariot där detta innehåll inte kan nås.

Objektsnr 625559682

Visningar 94

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 2 apr 19:53

Nier Automata The End of YoRHa Edition - Helt nytt till Nintendo Switch!

Pris

397 kr
Annonsen är avslutad

Gamehallen

Helsingborg, Sverige

5.0

Gamehallen

Företag

Toppsäljare

9 313 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag|Fri frakt över 1 000 kr

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?