Beskrivelse

Oversat af

Användbar örtkrydda, som både färsk och torkad ger en mustig smak till bland annat soppor, såser, korv och pizza. Mejram är egentligen perenn, men i Sverige odlas den ofta som ettårig. Höjd. 25 centimeter

Förodla inomhus i porös såjord, gärna med tillsatt perlit eller grus, i februari-mars. Täck fröna med ett tunt lager perlit. Det går också bra att så mejram utomhus i krukor i maj-juni. Kan odlas i kruka inomhus året runt.

Påsen innehåller omkring 3600 frön (0,3g).

Grobarhet i laboratorietest: 64%.

Organic Way är en ny seriecertifierade och spårbara ekologiska frön märkta med EU-märket för certifierade ekologiska produkter, det så kallade EU-lövet. Fröna är från och med i år även KRAV-märkta.

Orrganic Way har satsat på att utveckla särskilt sjukdomsresistenta sorter som också ger hög avkastning. Fröportionerna är väl tilltagna.

Fröerna är färska, inhandlade från erkända europeiska fröhandlare och har hög grobarhet. Detta är fröer jag själv använder och jag provodlar merparten. Samfraktar gärna auktioner och köp som går ut med maximalt tre dagars mellanrum. Påsen med dessa frön väger mer än vanligt. Därför kan portot vid samfrakt bli lite högre än normalt.

Varenr. 561727237

Visninger 554

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Butik

Ekologisk mejram, en mycket användbar krydda. Många frön!

Pris

38 SEK

Frejasfröer

Dalum, Sverige

5.0

Frejasfröer

Virksomhed

Topsælger

2 718 anmeldelser

Læs anmeldelser

Køb mere og spar på fragten

Samlet fragt

3 dage

Mere fra samme butik

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?