Beskrivelse

Oversat af

Handsignerad idolbild, 10x15 cm, personligt dedicerad till min fru.

Den amerikanske skådespelaren James Garner (1928-2014) deltog och sårades i Koreakriget. Och han belönades med Purpurhjärtat.

När den 191 cm långe och stilige James Garner 1954 fick chansen att hoppa in i en föreställning på Broadway hade han arbetat som både handelsresande och som mattläggare.

1957 fick han huvudrollen i tv-serien "Maverick" och blev på så vis en internationell superstjärna. På 1960-talet var han en av Hollywoods hetaste stjärnor och han medverkade då i filmer som den stjärnspäckade "Den stora flykten".

1974-80 var James Garner USA:s stora tv-stjärna. Det var då han spelade in serien "Rockford tar över".

Vid milleniumskiftet spelade James Garner mot Clint Eastwood, Tommy Lee Jones och Donald Sutherland i filmen "Space cowboys". Sedan såg vi honom i "Ya Ya flickornas gudomliga hemligheter" och "Dagboken - jag sökte dig och fann mitt hjärta".

Titta gärna på mina övriga nu pågående Tradera-auktioner. Eftersom de inte är upplagda i kronologisk ordning kan det vara klokt att sortera dem efter kortast tid kvar. Då minimerar du risken att missa något annat av intresse. Men det vet du säkert redan. ;o)

Varenr. 632658679

Visninger 54

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Søn. 19 maj 09:31

JAMES GARNERS AUTOGRAF PÅ HANS EGEN IDOLBILD! MAVERICK! ROCKFORD TAR ÖVER!

Udbudspris

|0 Bud

299 SEK

Auktionen blev afsluttet uden budgivning

MÅMJ

Göteborg, Sverige

5.0

Verificeret

Topsælger

334 anmeldelser

Køb mere og spar på fragten

Samlet fragt

3 dage

Mere fra samme kategori

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?