Beskrivelse

Oversat af

Nya och gamla anhängare samlas i Fable III för att slåss om tronen!

I Fable III, den senaste delen i den kritikerhyllade serien som enbart finns på Xbox 360, får nya och gamla anhängare ge sig ut på ett storslaget äventyr där kampen om tronen endast är början på en spektakulär resa.

Du kallas in för att samla ihop styrkorna och slåss sida vid sida med folket, intar tronen och får uppleva den bistra verkligheten bakom kampen om herraväldet. De val du gör längs resan förändrar din omvärld, antingen för mänsklighetens bästa eller för din egen vinnings skull. Vem kommer du att bli? En ung rebell, tyrannen du gjorde uppror mot eller tidernas bästa regent?

50 år har gått sedan Fable II. Valen du gör och vilka allierade och fiender du skaffar dig när du tar makten och styr kungariket bestämmer din väg och vilkens sorts ledare du blir. Med hjälp av gester kan du uttrycka känslor och interagera med de karaktärer som du stöter på i äventyren. Med nya vapen för actionfyllda, enknappsmanövrerade strider förflyttar du dig igenom en scen som hela tiden förändras. Du har ett oändligt antal alternativ och dina handlingar påverkar hela landet. Ta makten i dag och var beredd på en totalupplevelse!

Nytt äventyr: Avslöja mysteriet med den förtrollade Silverpine-skogen och hitta det legendariska svärdet Wolfsbane som hugger ned vargar och varulvslika balveriner.

Exklusiv miljö: Lås upp en ny region som är idealisk om man vill slå sig till ro med familjen och upptäcka nya skatter.

Fable III-spelkort: Korten som skapats av Lionhead avbildar alla sorters karaktärer som finns i Fable III, bland annat hjältar, kungligheter, rebeller och skurkar från hela Albion och bortom dess gränser.

Mynt med skråets märke: Myntet har en god sida (blå) och en ond sida (röd) som hjälper spelarna att fatta kritiska beslut som kommer att påverka världen för all framtid.

En ny hundras: Boxern är känd för sin lojalitet och är en modig fyrfota vän som lämpar sig väl för de främsta kungligheterna.

En unik dräkt: Upptäck en mansdräkt och en kvinnodräkt från det mystiska landet Aurora, en ny destination för Fable III-äventyren.

SE BILD

Som köpare har du 14 dagars ångerrätt enl. lag om distansavtal utanför affärslokal när du handlar av oss.
Vid retur är det du som köpare som står för frakten och vi återbetalar pengarna inom en vecka efter mottagen retur.
Vid köp av nya inplastade produkter så gäller ångerrätten endast vid obruten förpackning.

Varenr. 504354191

Visninger 475

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Butik

FABLE 3 - XBOX 360 - KOMPLETT

Pris

85 SEK

ghost 64

Katrineholm, Sverige

5.0

Virksomhed

Topsælger

20 825 anmeldelser

Læs anmeldelser

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?