Beskrivelse

Oversat af

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
Sicaran är en av de mest avancerade pansarenheterna i Legiones Astartes arsenal, en snabbrörlig jagarstridsvagn designad för att flankera fiendens formationer innan den släpper lös en överväldigande anstormning av medelstora eldkrafter. Även om dess chassi stöder ett antal varianter som finns i legionerna, förblir den centrala Sicaran-stridsstridsvagnen en mångsidig favorit. Beväpnad med Herakles-mönsteracceleratorautokanoner ger den eldstöd med hög volym och hög hastighet som kan slita igenom både infanteri och fordon – dess sofistikerade sensorer spårar snabbt rörliga mål och lokaliserar sårbarheter i fiendens rustningar.

Denna flerdelade plastsats bygger en Sicaran Battle Tank, ett höghastighetsfordon beväpnat med en uppsättning tornmonterade acceleratorautokanoner. Sicaran har också en skrovmonterad tung bolter, såväl som ett par sponsonvapen - ditt val av tunga bolters, tunga flamers, lascannons eller volkite culverins. Satsen innehåller komponenter för att uppgradera detta fordon med ett tappmonterat vapen - en förödelsekastare, tung bolter, tung flamer, multi-melta eller ett kombivapen med fem konfigurationer (bolter, flamer, melta, plasma eller volkite) - såväl som en strålkastare, en jakt-mördarmissil och kosmetiska alternativ som dragkrokar, ett schaktblad och ett val av Space Marine-skytt, spotter eller stängd lucka.

Detta kit består av 204 plastkomponenter och levereras med ett Legiones Astartes Vehicle Transfer Sheet som innehåller 44 valfria markeringar och ikoner för Sons of Horus och Imperial Fists Legions. Denna miniatyr levereras omålad och kräver montering – vi rekommenderar att du använder Citadel Plastic Glue och Citadel-färger.
Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Varenr. 555054411

Visninger 640

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Butik

NY! Sicaran Battle Tank Legiones Astartes Warhammer The Horus Heresy

Pris

559 SEK

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Virksomhed

Topsælger

6 969 anmeldelser

Læs anmeldelser

Mere fra den samme kategori

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?