Beskrivelse

Oversat af

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
Kommissarier är hänsynslösa officerare inbäddade i hela Astra Militarum, med ansvar för att upprätthålla moralen, disciplinen och lojaliteten hos deras regemente. Med makten att summariskt avrätta alla soldater som befinns bristfälliga i sina uppgifter, är de fruktade, grubblande figurer. En kommissaries hängivenhet för imperiet är utan tvekan, och de kämpar med fanatisk tapperhet – vilket inspirerar samma glöd hos dem som faller under deras vakande blick.

Denna flerdelade plastsats bygger en kommissarie – en disciplinär tjänsteman från Officio Prefectus. Denna miniatyr är klädd i den olycksbådande långrocken och den karaktäristiska kepsen på sin station och är beväpnad med en bultpistol för att leverera kejsarens rättvisa – till vän eller fiende – och kan byggas med antingen ett ondskefullt kedjesvärd eller eneggat kraftsvärd, båda med ett handledsmonterat kraftpaket. En naturskön bråtebas ingår också, för att höja denna bistra övervakare över manskapet.

Detta kit består av 12 plastkomponenter och levereras med en Citadel 28,5 mm rund bas. Denna miniatyr levereras omålad och kräver montering – vi rekommenderar att du använder Citadel Plastic Glue och Citadel Color-färger.
Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Varenr. 585460239

Visninger 559

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Butik

NY! Cadian Castellan Astra Militarum Warhammer 40 000

Pris

215 SEK
Annoncen er afsluttet

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Virksomhed

Topsælger

6 959 anmeldelser

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?