Beskrivelse

Oversat af

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
En primär luftvärnstillgång, Hydra är en flaktank utrustad med en rad specialanpassade autokanoner. Många imperialistiska stridsvagnar är sårbara för attacker från luften, vilket gör Hydra mycket värdefull för en pansarstyrka. När dess rovdjur logiska ande låser sig på fiendens flygplan kan inte ens de mest undvikande målen undkomma Hydras storm av granater.

Denna flerdelade plastsats bygger en Hydra – ett luftvärnsfordon utrustad med en quad autokanonuppsättning. Hydra har också en skrovmonterad tung bolter eller tung flamer, och har en skjutplattform på baksidan med komponenter för att bygga en skytt och en hukande spotter. Andra tillbehör ingår för att anpassa ditt fordon, inklusive extra ammunition och bränsle.

Detta kit kan alternativt användas för att bygga en Wyvern – en mortelbeväpnad dämpningstank för Astra Militarum.

Detta kit består av 100 plastkomponenter och levereras med ett Astra Militarum Vehicle Transfer Sheet med taktiska markeringar, siffror och annan regementsheraldik. Denna miniatyr levereras omålad och kräver montering – vi rekommenderar att du använder Citadel Plastic Glue och Citadel Color-färger.


Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Varenr. 588824648

Visninger 715

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Butik

NY! Hydra / Wyvern - Imperial Guard Astra Militarum Warhammer 40 000

Pris

409 SEK

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Virksomhed

Topsælger

6 989 anmeldelser

Læs anmeldelser

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?