Beskrivelse

Oversat af

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
Mangler Squigs är möjligen de mest vansinniga levande vapnen som släpps lös på Mortal Realms – ett par övervuxna grottsquigs, kedjade samman i en fult tempererad tandem. Tillsammans kraschar de, binder sig och rullar över slagfältet som levande vrakbollar, och lämnar spår av trasiga och trasiga kroppar i deras kölvatten.

Denna flerdelade plastsats bygger en uppsättning Mangler Squigs - en sammanfogad slaga av huggtänder. Dessa enorma monster är en dynamisk samling av dreglande käkar och trassliga bollar och kedjor, med grotryttare som klamrar sig fast i livet. Detta kit är packat med alternativ för att anpassa dina Mangler Squigs – varje squig kommer med flera huvudalternativ och en valfri frontplatta, samt ett urval av ryttarebyggen och virvlande kedjor som gör att du kan placera dina studsande bestar på olika sätt. Du hittar också bastillbehör som otäck svamp och flyende, fallande grotlingar.

Det här kitet kan alternativt bygga en Loonboss på Mangler Squigs – en grot-ledare som är arg nog att montera dessa rasande varelser.

Detta kit består av 61 plastkomponenter och kommer med en Citadel 80 mm rund bas. Denna miniatyr levereras omålad och kräver montering – vi rekommenderar att du använder Citadel Plastic Glue och Citadel Color-färger.


Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Varenr. 593219286

Visninger 904

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Butik

NY! Mangler Squigs Gloomspite Gitz Warhammer Age of Sigmar

Pris

559 SEK

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Virksomhed

Topsælger

7 008 anmeldelser

Læs anmeldelser

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?