Beskrivelse

Oversat af

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
Små men dödliga, serafons Skinks är bedrägligt snabba skärmytslingar som har en överraskande maktnivå. De kommunicerar i pip och klick och koordinerar sina anfall med en imponerande synkronitet, attackerar opportunistiskt och kastar sig tillbaka i skydd innan fienden kan reagera.

Denna flerdelade plastsats ger dig de komponenter som behövs för att montera tjugofyra Skinks. En del bär meteoriska spjut och stjärnspäckare, vissa skjuter fram sprakande projektiler från bultspettare, och andra slåss på nära håll med månstensklubbor; massor av olika att välja mellan! En modell kan valfritt monteras som en Alpha. 132 komponenter totalt, med tjugofyra Citadel 25 mm runda baser.

Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Varenr. 622046245

Visninger 453

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Butik

NY! Skinks Seraphon Warhammer Age of Sigmar

Pris

289 SEK

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Virksomhed

Topsælger

6 966 anmeldelser

Læs anmeldelser

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?