Beskrivelse

Oversat af

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
Klanråttorna samlas i enorma clawpacks, deras enorma antal stärker deras mod och låter dem sväva över slagfältet och överväldiga fienden, oavsett de avskyvärda offer de lider på vägen.

Clanrats är den huvudsakliga frontlinjen i en skavenarmé. De är utmärkta för att fånga mål eller överväldigande fiender genom tyngden av siffror. I en skavenarmé blir de kraftfullare när deras enhet blir större, vilket gör att de kan tackla även de tuffaste fienderna.

Detta kit innehåller alla komponenter du behöver för att bygga en 20-stark enhet av Clanrats. Du kommer att kunna anpassa dem med 20 individuella kroppar och klansköldar, och det finns 20 rostiga spjut och 16 rostiga blad att beväpna dem med. Du hittar också alla komponenter du behöver för att bygga en Clawleader, Standard Bearer och Bell-ringer för enheten.

Detta kit levereras i 85 plastkomponenter och kommer med 20x 25 mm runda baser.


Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Varenr. 597415765

Visninger 1 262

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Butik

NY! Skaven Clanrats Warhammer Age of Sigmar

Pris

305 SEK

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Virksomhed

Topsælger

6 966 anmeldelser

Læs anmeldelser

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?