Beskrivelse

Oversat af

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
Den stora slukaren släpps lös (The great devourer is unleashed)

Från det mörka djupet av Segmentum Pacificus sträcker sig ett nytt främmande hot fram rankor mot själva Holy Terra. Syrande tyranidernas invasionssvärmar strömmar från tomrummet i oöverskådliga mängder och slukar värld efter värld i sin långsamma men obevekliga frammarsch mot Segmentum Solar. Fast beslutna att aldrig tillåta sådana fasor, skyndar sig Imperiums största krigsledare för att möta xenos-invasionen med en förödande motoffensiv av Solblade Fleets. Ändå är Hive-sinnet besatt av oändlig list och fruktansvärd hunger, och dess planer kan ännu göra mänskligheten omintetgörande helt och hållet...

Den här 184-sidiga inbundna boken är en korstågsexpansion för Warhammer 40 000 som beskriver den bistra berättelsen om det fjärde tyranniska kriget, tillsammans med alla regler du behöver för att spela berättande spel, bygga och uppgradera en korstågsarmé mellan spelen och driva din egen kampanjer – den innehåller också hela Warhammer 40 000 Core Rules-modulen.

The Shadow Descends
Detta rikt detaljerade bakgrundsavsnitt ger en inblick i den brutala konflikten mellan krafterna från Imperium och Tyranid Hive Mind i början av det fjärde tyranniska kriget – som, om det inte stoppades, kunde se Holy Terra själv hotas av Shadow in the Warp . Från återuppkomsten av Hive Fleet Leviathan till den desperata belägringen av undersektorn Bastior och ankomsten av Solblade Fleets, berättas berättelsen om detta apokalyptiska främlingskrig genom berättelser, kartor och skrämmande illustrationer.

Showcase
En fantastisk utställning av Citadel-miniatyrer målade av 'Eavy Metal-teamet, som representerar krafter som är inblandade i det fjärde tyranniska kriget - enorma monster, mäktiga krigsmaskiner kejserliga hjältar och utomjordiska svärmar. Varje svepande diorama innehåller narrativa anteckningar om den konflikten och de inblandade kombattanterna.

Crusade Rules
Alla regler du behöver för att ta din armé av Citadel-miniatyrer på ett korståg över stjärnorna. Med korstågskampanjer kan du följa utvecklingen av din armé mellan spelen, skaffa resurser och skador med varje seger eller nederlag, och förvandla den grönaste av rekryterna till hårt bitna veteraner under många strider.

Du lär dig hur du samlar en korstågsarmé, spårar erfarenhetspoäng, köper rekvisitioner, drabbas av stridsärr och rankas upp för att vinna stridsutmärkelser.

TYRANNISKA KRIG
En mängd spännande Crusade-reglerinnehåll som hjälper dig att föra det fjärde tyranniska kriget på bordsskivan, i en dubbelsidig kampanj för valfritt antal spelare. Det inkluderar stridsdrag, korstågsreliker, agenda och korstågsvälsignelser, plus ett par fullständiga uppgraderingsvägar för monster och de som jagar dem – med tema kring tyranniska kriget, men användbara av alla fraktioner.

UPPDRAG
En rad 15 uppslukande och spännande korståguppdrag som utspelar sig på slagfälten i Sanctum och bortom, perfekta för berättande spel och din Tyrannic War-kampanj. Rensa eller skydda dräktighetssäckar när de kläcks i Spawning Grounds, slåss om en omgiven landningsplatta inför en planetarisk evakuering och säkra förråd när The Gathering Shroud of the Hive Minds närvaro växer i makt.

Core Rules
Warhammer 40 000 Core Rules innehåller allt du behöver veta för att föra en strålande strid under det 41:a millenniet. Dessa grundläggande regler används för spel av alla storlekar och stilar, och ger en grund för användning med andra kosttillskott. Du kommer att lära dig de allmänna principerna för Warhammer 40 000, databladen och egenskaperna som används av dina modeller och reglerna som gäller för de fem faserna av spelet: kommandofasen, rörelsefasen, skjutfasen, laddningsfasen och stridsfasen. Du hittar också strategier och förmågor som används av alla arméer, samt ytterligare regler för element som strategiska reservat, terrängegenskaper och flygplan.

Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Varenr. 602790005

Visninger 278

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Butik

Crusade: Tyrannic War Codex Warhammer 20 000

Pris

379 SEK

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Virksomhed

Topsælger

6 986 anmeldelser

Læs anmeldelser

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?