Beskrivelse

Oversat af

Ny produkt direkt från Games Workshop:
Att bygga och måla Citadel-miniatyrer är ett roligt och spännande sätt att engagera sig i Warhammer-hobbyn, och det blir bara mer givande med tiden. Du behöver några verktyg och en uppsättning färger för att komma igång, och den här lådan innehåller grunderna som kommer att utgöra kärnan i din Warhammer hobbyverktygslåda.

Kom igång med bekväma klippare för att ta bort dina modeller från ramen, en formskrapa som hjälper till att förbereda dem för färg och en startborste som har precis rätt storlek för att få grunderna målade.

Du hittar 13 olika Citadel Color-färger i 12 ml krukor, med de nödvändiga färgerna som behövs för att måla dina första modeller – de är särskilt lämpade för Space Marines of the Ultramarines Chapter och Tyranids of Hive Fleet Leviathan.


Setet innehåller kontrast- och nyansfärger för att lägga till extra djup till dina färgscheman, och tekniska färger för att skapa strukturerade baser.
- Abaddon Black (bas)
- Corax White (bas)
- Wraithbone (bas)
- Naggaroth Night (bas)
- Macragge Blue (bas)
- Leadbelcher (bas)
- Balthasar Gold (bas)
- Bugman's Glow (Bas)
- Mephiston Red (bas)
- Thunderhawk Blue (lager)
- Magos Lila (kontrast)
- Agrax Earthshade (Shade)
- Armageddon Dust (Teknisk)

Denna låda innehåller även följande verktyg:

- Citadel Starter pensel
- Citadel Starter tång
- Citadel Mouldline Scraper


Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett familjeföretag av tv-spelsentusiasten Jan Jonsson med stöd av hans familj. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Varenr. 604864197

Visninger 1 066

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Butik

NY! Warhammer 40,000: Paints + Tools Set Warhammer 40 000 (2023)

Pris

319 SEK

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Virksomhed

Topsælger

6 986 anmeldelser

Læs anmeldelser

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?