Beskrivelse

Oversat af

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:The Rotters blev berömmelse för länge sedan, med utmärkelsen att vara ett av de tidigaste Chaos-teamen på kretsen för att ägna sig åt en enda Chaos-gud – farfar Nurgle själv. Deras beskyddare var förtjust och skänkte gåvor och mutationer till sina gynnade anhängare. Idag, trots många senaste motgångar, står Rotters redo att återigen sprida sitt inflytande över ligor och turneringar i världen, och föra Nurgles välsignelser till länder vida omkring...

Detta plastsats i flera delar innehåller de komponenter som krävs för att sätta ihop Nurgle's Rotters, ett särskilt fult och droppande Nurgle-team för användning i Blood Bowl-spel. Lämpligt ruttet och "hemskt", varje spelare är muterad och pus-täckt med exponerade tarmar, klor och vårtor som är tungt. Teamet består av 4 Bloaters, 2 Pestigor och 6 Rotters.

Det finns en mängd extrafunktioner i satsen – 2 svängmarkörer, 2 dubbelsidiga poängmynt i form av Nurgles ikon och 4 bollar – 2 av dessa blir sugna på av en fräck Nurgling, och 2 har... något... kommer från dem, alla gnabbiga tänder och häftig skräck. Levereras med 12 32 mm blodskålsbaser, en 1 000 000 GP-lista och ett Nurgle-överföringsark.

Dessa miniatyrer levereras omålade och kräver montering – vi rekommenderar att du använder Citadel Plastic Glue och Citadel-färger.

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Varenr. 629648013

Visninger 111

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Butik

NY! Nurgle’s Rotters - Nurgle Blood Bowl Team

Pris

325 SEK

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Virksomhed

Topsælger

6 969 anmeldelser

Læs anmeldelser

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?