Beskrivelse

Oversat af

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:Med förmågan att krossa, krascha och slå igenom även de tuffaste motståndarna, ger Ogres mänskliga lag den touch av total brutalitet som ibland saknas i deras spellistor. Det är inte så att människorna de spelar tillsammans med är ynkliga, långt ifrån – det är bara det att ibland måste en mur av linjemän krossas, och en Ogre kan få jobbet gjort mycket snabbare och med mycket otäckare resultat. Det är bara mer effektivt!
Denna flerdelade plastsats innehåller de komponenter som krävs för att montera en Blood Bowl Ogre.


Han levereras med en 32 mm rund bas till Blood Bowl, med ett hål för att sätta bollen i när din miniatyr har besittning.

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Varenr. 609763292

Visninger 287

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Butik

NY! Ogre Blood Bowl

Pris

219 SEK

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Virksomhed

Topsælger

6 980 anmeldelser

Læs anmeldelser

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?