Beskrivelse

Oversat af

Ny produkt direkt från Warlord Games.

Information från Warlord Games:

Startlåda till spelet Black Powder, nu i 15mm skala (~1:100)

År 1861 såg södra staterna Abraham Lincolns val till president i det nystartade USA som ett direkt hot mot deras staters rättigheter och sätt att leva. Amerika förenades inte längre, unionen splittrades när en ny förbundsstat i Amerika bildades i söder, vilket startade det amerikanska inbördeskriget. Lincoln, fast besluten att bevara unionen och få ett slut på slaveriet, höjde Army of the Potomac och genom hela nationen kämpade bror bror. Under de kommande fyra fruktansvärda långa åren trampade amerikanska arméer över amerikanska fält och brände amerikanska gårdar när amerikaner dödade amerikaner i ett krig som nationen aldrig hade sett förut.

Epic Battles-systemet gör det möjligt för spelare att bekämpa dessa strider i stor skala. Spelet är baserat på det välbekanta prisbelönta Black Powder-regelsystemet, med några periodiska justeringar för att cementera striderna i ideologierna från amerikanska inbördeskrigets doktriner.

Guts & Glory innehåller:
Plastfigurer och baser för 6 infanteriregementen, 1 Zouave-regemente, 1 kavalleriregemente, 1 avmonterat kavalleriregemente, 1 skärmflygningsregemente, 6 kanoner och 6 befästa befälhavare
A5 Black Powder regelbok
Bakgrund, scenario och kompletterande regelhäfte om amerikanska inbördeskriget på 36 sidor
Flaggblad för både fackliga och konfedererade styrkor
Laserskuren MDF lada i holländsk stil
Laserskurna MDF ormstaket
Sex D6 tärningar
Modeller levereras omonterade och omålade

Glöm inte att köpa till färger och andra produkter för att spela!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Varenr. 633084706

Visninger 77

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Butik

NY! Black Powder Epic Battles: ACW - Guts & Glory starter set Warlord Games

Pris

849 SEK

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Virksomhed

Topsælger

7 004 anmeldelser

Læs anmeldelser

Mere fra den samme kategori

Mere fra samme butik

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?