Beskrivelse

Oversat af

Ny produkt direkt från Warlord Games.

Information från Warlord Games:

Andra världskriget såg uppkomsten av bepansrade stridsfordon, i synnerhet stridsvagnen, från experimentella konstruktioner baserade på ogrundade teorier till fullt utvecklade krigsmaskiner som kan göra otrolig förstörelse. Varhelst nationer drabbades samman kunde stridsvagnar hittas, som ofta hade en avgörande inverkan på resultatet av strider och kampanjer.

Achtung Panzer! ger dig kommandot över en stridsvagnspluton och kastar dig in i hjärtat av handlingen på slagfälten under andra världskriget. Ta kontrollen och led dina pansarstyrkor till ära!

Startsetet Blood & Steel innehåller allt du behöver för att börja spela Achtung Panzer!, med ett par mäktiga tyska pantrar som ställs mot en trio brittiska Shermans, varav en är Firefly-varianten som monterar den skräckinjagande 17pdr-pistolen. Dessa fem mäktiga maskiner är alla återgivna i fantastiskt detaljerade plastsatser, packade med tillval, och kan anpassas ytterligare med de medföljande förvaringspaketen, så att du kan skapa helt unika och karaktärsfulla stridsvagnsplutoner.

Vid sidan av dessa mycket detaljerade plasttankar för brittiska och tyska styrkor, tillför plastförstörda landskap och en mängd evenemangs- och tillgångskort ett fantastiskt djup till dina spel. Terrängen är avgörande för närkamperna mellan motsatta pansarfordon på slagfält som domineras av byggnader, ruiner, skogar och annan terräng som utgör spel i Achtung Panzer!, medan korten säkerställer ett dynamiskt, ständigt föränderligt slagfält där inga två strider är någonsin samma.

Förutom en fullständig uppdelning av muttrarna och bultarna i Achtung Panzer!, förklarar den 108 sidor långa regelboken i fullfärg hur du rekryterar din besättning, väljer din pluton av stridsvagnar, attackvapen eller pansarbilar och introducerar ett kampanjsystem som tillåter din besättning ska gå vidare efter varje möte och dina tankar ska uppgraderas för att bli mer effektiva i nästa strid. Omfattande stridsvagnsprofiler låter dig sätta in enormt varierade styrkor från några av de mest kända pansarstridsfordonen från andra världskriget, medan fotokopieringsbara statkort betyder att du kan få igång dina befintliga samlingar direkt! Med Storbritannien, Tyskland, USA och Sovjetunionen som omfattas av denna grundläggande regelbok, kommer ytterligare nationer, operationsplatser och stridsvagnar att introduceras i framtida expansioner.

Den spelare som bäst utnyttjar styrkorna hos sina stridsvagnar och besättningar, planerar sin rörelse noggrant och använder slagfältsterräng till sin fördel kommer att segra – kommer ditt taktiska skarpsinne och stridslusten hos dina stridsvagnsbesättningar att bära dagen?

Achtung Panzer! Blood & Steel startset innehåller:
1x 108-sidig Achtung Panzer! regelbok
1x Blood & Steel-häfte
2x skala 1/56 hårdplast Panther Ausf. En medelstor tankar
2x skala 1/56 hårdplast Sherman V medelstora tankar
1x skala 1/56 hårdplast Sherman Firefly Vc medelstor tank
2x 1/56:e skala hårdplast ruinerade bondgårdar
20x Achtung Panzer! tillgångskort
52x Achtung Panzer! händelsekort
4x Achtung Panzer! Tank Ace skicklighetskort
Achtung Panzer! fas- och tidsspårare
Dekalark i fyrfärg
Fordonsskademarkörer
Achtung Panzer! polletter, markörer och datakort
Tankförvaring och tillbehör
Sexsidiga tärningar
Modeller levereras omonterade och omålade

Glöm inte att köpa till färger och andra produkter för att spela!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Varenr. 633084775

Visninger 91

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Butik

NY! Achtung Panzer! Blood & Steel starter game Warlord Games

Pris

1 099 SEK

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Virksomhed

Topsælger

7 005 anmeldelser

Læs anmeldelser

Mere fra den samme kategori

Mere fra samme butik

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?